instagram akiss

Sunday, March 30, 2008

Kembali mem-blog.

Oh Hai.

Dah berbulan xupdate blog aku.

Mungkin aku terlalu bz ngan hidup sehari-hari.

Haih..seawal 5 pagi ni, aku xleh tido lg.

Ptg semalam, cambiase, habiskan mase dengan En. 'R'.

Tgk wayang, Water Horse @THX GCS Summit.

Aku mmg ske tgk muvie kat sini, sbb xbape nk crowd.

Cite ni oke gak la, best je tgk Crusoe tu main2 air, hahha.

Sempat je aku snap beberape pics.

Pas abis wayang, aku terserempak la dengan CJ7 (i mean anak patung die hahah)

Apa lg...mcm geram je...maka En.R pon membeli utk aku. kakakka.

Comel hangaak!

Mate pedih ni, lame sgt ngadap PC. So.. lenkali lah cont...

Ni ader bberapa pic utk di share...


1. Ini adalah sejenis rawatan kaki. Seswai utk kaki yg ade mslh ketuat..d.l.l. Bende kecik2 tu ikan2 ekceli. Hahah. teruja je aku tgk ni.




2. Ini pula pemandangan @ THX GCS Summit. heeh


3. Dam yg terlast...Cik Jah 7 sorg ni. hahha



LELAKI BODOH ITU.

LELAKI BODOH ITU.

KENAPA LA KAW BEGITU LEMBU?

KAW AGAK PENGECUT, MMG PENGECUT!

BUKANNYA AKU TAK BOLEH LUPAKAN KAW.

BUKANNYA AKU SAYANG KAN KAW LG.

CUMA AKU ADA DENDAM.

DENDAM SEORANG PEREMPUAN.

TAPI KENAPA AKU?

OH, LELAKI BODOH ITU!