Wednesday, March 30, 2011

rimdu dondam!

baru lepas baca blog Kak Jue Rayyan. cerita pasal kerinduan kat anak dia Aliff yang kat kampung. sebak dol! aku yang takde anak ni pun taw jugak sikit perasaan tu macam mana walau tak pernah mengandung dan bersalin. sbb ape taw, sbb weekend lepas aku tetiba menangis sbb rindu kat anak orang. takde menangis yang sampai basah baju tu, just macam bergenang air mata tu? ;p ok, siapa lagi kalau bukan bf kitewwww tu, Akif Rifqi!

so malam ni, pas baca blog, terus pasang niat, esok mmg kena kol farrah, lunch hour nak lepak KBS, nursery si Akif ;p. dan nak buat tekejuknye puwwwn, baru tweet rindu nya kat Akif Rifqi, si Farrah kol? hah. terel kan kemistri kitorang? haha.


gewwwdik ni!


tido atas 'baby car seat'. hahahaha.

sambil mendepa tangan. -__________-

ok bai!

Day 30 - A Pic from last year and A Pic from Now ... How have you changed in the last year?


2010

2011

How have you changed in the last year?

kamu lah jawap, boleh? hahaha. like Kimora always said, “Husbands come and go. Friends come and go. Things come and go. But kids-they don’t come and go.”

klu aku, aku tukar sket la,

Boyfriends come and go. Friends come and go. Things come and go. But FAMILY-they don’t come and go.” - Kismora.

haha. tapi tang polka dots tak pernah berubah.

ok bai!

Tuesday, March 29, 2011

Belon!

ok. ok. seperti yang kita tahu, 2 minggu sudah berlalu, 3rd Putrajaya International Hot Air Balloon. blurghhh...macam dah boring tgk, tapi bila bukak official web dorang kata ada belon doraemon, terus woww! woww! nak nak nak!

ok. 2 hari dalam perjalanan ke pejabat rasa ceria apabila melihat belon doraemon besaaaaaaaar!

yeay!

kul 9.00am tepat, Doraemon pengsan ok.
pastu petang jumaat pergi pasar malam sambil melihat belon-belon panas di udara. fuuuuh...rare ok. jarang berlaku, pilih ikan sambil tgk belon panas?

ko hado? peace! ;p

menunggu ketibaan Datin Seri Aket. setengah jam ek ko siap? best tak kena taji ngan i? dah biasa kaaaaan? hahahah.

sebelum menangis tgk Moms Needs Moms. ok. filem Kongsi 12 Mei! Lu Langsi Lu Mati!

gigi kesik.

you're fired! heeeh. lepak ice room sementara hujan berhenti.


shoot dari Masjid Tuanku Mizan Zainal Abidin (masjid besi), pastu pas jemaah Maghrib. balik rumaaaaaaah tido awal. fuyoh!


pagi Ahad, Puan Mayor, ehem... bangun awal untuk bersarapan bersama rakyat jelata.



shoooooot!

lambaian Mayor ke, lambaian Miss Universe?

Aket sekarang.

Aket 30 tahun akan datang. *tutup mulut tahan gelak*




pendek.

kecowww...





i laik yu adik all-ungu!





i tweet with walkie talkie. (sebut laju-laju!)




deskripsi 3 gambar sebelum.

hai baby unicorn patah tanduk.

-_-

-____________-

ok. selepas ini, harap kalian akan kagum dengan kecomelan-kecomelan yang kami jumpa!



tindik pusat. -_____-






*jakun*

Devon Aoki Jr.

ok yang ni kecomelan berganda tanpa caj tersembunyi.
*langgar tiang booth*

ok bai!

Olivenol 1 - Ekzema 0

okay just want to make a short post here. ewah speaking! okay last hari tu aku update sini aku kata last E anak aku tinggal muka ja, and...