Saturday, September 29, 2012

sakai love :')



random conversations dengan tawan-tawan. sepatutnya aku hari ni kacau teruk jiwa akibat pembenci kucing itu. tapi, God..i really thank you for giving me such .. friends.. sebenarnya takda perkataan kot nak describe. 


ponteng keji, pergi klsisi, terima kasih wahai yang berkenaan :')

ok bai!

Sunday, September 23, 2012

selamat hari makan!

sebenarnya selamat hari malaysia 16 September 2012, Ahad. 


Open House Umai D' Lake Cafe. Hari Ahad yang paginya hujan teww, konon nak lepak skatepark pagi-pagi. cehh semangat. sekali hujan. memang lepark katil kesimpulan dia. Jadi, bangun lewat, kemas bili buat apa yang patut, saya dan Nani ke open house Umai ni. syokkkkk banyiaakkk makannnnannn.. :3

"marilah kita merenung hiba tasik" - MSZ

pastu, kami ke Gombak beraya kat umah Kak Wan yang rupa-rupanya ada kaitan bau-bau bacang dengan Nani, what a small world. tak amek gambar pun di sini. pastu keeeee Uptown Danau :3


jersi baru sempena pakwe baru, Lukas Podolski :3

ok bai!

Tuesday, September 18, 2012

oh my september.

budak Balqis, bila sampai satu tahap tak boleh tahan beban kepala semak dan tak tahu nak luah kat siapa  tentang "hal-hal tertentu" aku buat benda "terkejut-terkejut" seperti mesej orang secara rawak berbunyi "weyh jom lepak"? sebenarnya tak lah "rawak" sangat. kawan lama kot! cuma dah berapa kali aku elak jumpa, sebab segan, kottt...

it is Lucas.

i reaaaaaaally need his advice.

he is one of one kind of kawan yang aku boleh dengar dan terima nasihat dia. ada lagi beberapa kawan, tapi taknak mention siapa to be fair.

tapi, Balqis kan..dengar je nasihat, buatnya tak tentu lagi.

kan?

kkkhhh.

so semalam was goooood. Balqis, kalau dia selesa dan jadi diri sendiri bila dia boleh gelak mengilai dan duduk bersila atas kerusi kunyah kuku atau pencungkil gigi.

yyyeah i am sakai laiddat. 

so, what a 'kelegaan'.

we do need this type of kawan. 

sebenarnya aku hampir gak ingat nak delete whatsapp, delete twitter. tapi, that is soooo not me. delete twitter pun sehari je bertahan? kah kah kah.

i don't really like showing my emotions. i looove to cheer people up. but telling a sad story is...em emm. only  to certain people je kottt..

dalam masa yang sama, aku dah bebankan Nani. sebab aku bila dah suka luah kat sorang tu, sorang tu je lah. sekali, amek kau dalam masa dua hari ni kesian gak. 

so malam tadi aku "tidur" awal. keep on track balik apa yang aku buat lately.

dan, aku sendiri terkejut tengok planner aku..kosong. dah 18 haribulan.

kegilaan apakah ini?


so bila tengok benda alah ini, aku sedar. sah. aku agak 'lost' seminggu dua ini. i want myself back. 

aku okay. i can handle this.

balqis kan sejenis perempuan hati kering dan ignorant?

riiiight!

ok bai.

Friday, September 14, 2012

28.

:)
 :)
:)


sebelas september dua ribu dua belas, balqis sudah berumur dua puluh lapan tahun.

ok bai.

Saturday, September 8, 2012

this is bella the vampire!



SAY IT AGAIN?






 kick-ass vampBella!
her latest appearance. *wink* (kurus nak mampuih woi)

dan, ini last punya trailer menuju November 2012 :')


arghhhh tak sabargh jfgkfhkdgfkfhlk

ok bai!

Monday, September 3, 2012

alissa!

"budak zmn ni skrg pinjam hp bukan nk main game, tp bukak wasap baca kuat-kuat di khalayak ramai assdfhfjjfjfkgkkgklkambeng." - Akiss, 2012


ha inilah "budak zaman sekarang" teww!

tengah-tengah dia main game tiba-tiba dia bersuara "saya nak p solat sat, awak tengah drive ke tu.. bla bla bla"

i was like. eh. apa tu?  kakakaka!


ini dia, dengan kasut raya saya :') muat kot. size 4. 

ok bai!

Sunday, September 2, 2012

changes.

manusia berubah. biru yang dulu aku kutuk, benci dan aku 'ewww'-kan kini dah jadi warna kegemaran. semuaaaaa benda pun nak biru. and yyyeah. kalau nak tahu kebelakangan ni 5-6 tahun baju raya semua nak pink. tahun ni?

ya. this. biru.

banyiaaaaaaaak lagi barang dah menjadi biru. tak tahu kenapa. honestly, takda siapa-pun pengaruhi aku untuk aku jadikan sebab kenapa biru. sumpah. 

andddd, lagi satu. aku tukar handphone balik. welcome back team android. bb masuk sepital. hewhewhew. omg banyaknya benda nak update kat sini jhfdgjhfhgfjhjkll.

later?

ok bai.

if only.


Saturday, September 1, 2012

Olivenol 1 - Ekzema 0

okay just want to make a short post here. ewah speaking! okay last hari tu aku update sini aku kata last E anak aku tinggal muka ja, and...