instagram akiss

Saturday, August 25, 2012

oops.



"Oops!...I did it again
I played with your heart, got lost in the game
Oh baby, baby
Oops!...You think I'm in love
That I'm sent from above
I'm not that innocent"  ♪ ♫

ok bai.

Thursday, August 23, 2012

patah sewibu hatiku.


hati saya hancuq berkeping-keping, pecah seribu, macam dihiris sembilu pedihnya wey. dah seminggu rumors yang budak RVP ni nak join M fucking U, tapi aku buat kering. tapi..bila menatapi gambar ni..aku..rasa...tekak..aku sakit..tahan nangis. dah lah masa melihat gambar ini aku berbuka sorang-sorang di subway. ( i don't really mind being alone, btw)

dan match M fucking U pertama aku tengok sebab nak uji kekentalan hati melihat RVP beraksi dalam team yang aku paling "suka"

so sekarang aku ok, dan boleh terima. 

cubalah untuk "LET GO"

ok bai.


Sunday, August 12, 2012

Saturday, August 11, 2012

:)


sy pilih untuk happy.

aku punya sedih, tahap aku terpaksa tutup pintu bilik sebab tak mahu berkongsi kesedihan dengan Aket. esoknya bila cerita dekat Aket, aku dah boleh mula gelak dah setelah seharian macam 'zombie' kat ofis senyum pun tak, masam pun tak, bercakap pun tak sampai paksa Dayah seret aku ke MPH. tahu tak dalam MPH tu aku boleh 3-4 kali jatuhkan buku dari rak, pastu last aku jatuhkan rak 'penanda buku' tu, sian abiang tu tolong kemaskan.

aku tak tahu lah nak cakap ape, teruk gak 2012 ni. bertimpa-timpa kot benda sedih tahap aku terdiam tak boleh menangis. peristiwa terserempak dengan ex-dan-tolong-edar-kad-kahwin, dan paling sedih, 2 minggu lepas aku baru kehilangan makcik yang amat rapat dengan aku sejak kecil, dan tentunya raya pertama kali ini  akan berubah.

lepas satu, satu. tapi takpe. pandai-pandailah kau pujuk diri sendiri Balqis. tapi malam ni aku macam eh, ada berita baik! member ketat aku si Farrah dah pun selamat melahirkan Baby Girl, mihihihi! kau tahu aku plak excited sebab aku kan suka baby grrrrlll hewhewhew! so tahun ni takda sesi berbuka -_-


bye Rifqi, kak akiss taknak geng dah dengan awak. cehh 'akak'!

dannnn, agak sedikit seronok kerana berjaya menemui baju raya yang dikehendaki. walaupun takdalah nak exactly macam ni, tapi.. mmg nak kaler ini :3


sorry, terletak gambar budak Kstew ini sebagai model. kikiki.


ok bai!

Thursday, August 9, 2012

inconsolable.



aku tak perasan pulak Qi & Yuna punya avatar twitter sebegini, dan terima kasih Nani menyedarkan aku ke-sweet-an tahap potong kaki 'beliau'. kenapa aku tak pernah nak 'realize'? sebab benda semua nak separuh kan... 

too sad too write. rasa nak muntah.

bye.

Monday, August 6, 2012

kehendak


nak satu bilik macam ni, satu je, please :')

teal vs turquoise!

saja carik gaduh timbulkan isu buta warna. ok nampak tak perbedaan tiga warna di atas? jadi baju raya anda tahun ini warna apa?

ok bai!