instagram akiss

Monday, December 31, 2012

andai ku bercinta lagi :')


AWEERA




AWEERA 


JASPER HALE


AWEERA


JASPER HALE.

ok dah. hahaha. andai ku bercinta lagi masuk AJL, yyyyihu!

ok bai!

ps : 2013, Please be good.... *PANGGGG!!*

Friday, December 28, 2012

malam jumaat terakhir dua ribu dua belas :)


uniform khamis siang sampai malam. dasar.



makanan paling bahagia :)

sebenarnya dah lama tak masuk masjid (lama atau kampung) since aku dah takda kampung like 10 years ago. ya, masjid lama/kampung yang aku last masuk pun masa arwah nenek aku meninggal. masjid kampung cheng, banyak juga kenangan dulu dengan arwah atuk pun. :)

so malam tadi cik Nani bawak aku dengan Ket pergi kenduri aqiqah anak buahnya si Nabil kat Serdang. masa mula-mula masuk tu kan, datang perasaan yang macam-dah-lama-tak-rasa. lapang. aman dan "bahagia". tak tahu kenapa. mungkin suasana kampung kot, tak macam masjid yang moden-moden kat putrajaya tew :')



so yeah, hai? wahahahahahah! masa ambil gambar ni memang gelak sembur sebab, hoi? acah-acah baiknya muka? .

sebenarnya aku banyak nak update. gila kau lagi tiga hari nak masuk 2013 T_T

ok bai!

ps : entri huru-hara tak ending ntah apa-apa, maaf :3

neon yellow





si gila tukar obsesi warna lagi.
ok bai!

Wednesday, December 19, 2012

Big Bad Wolf 2012

 
first round. sampai dua pagi.


second round. tak tahu pulak counter close jam sembilan malam T_T 

harap ada third round :') 

ok bai!

ps : semoga bapak aku cepat keluar wad. hati banyak susah :/

Monday, December 3, 2012

perihal kekasut.


koleksi flats terbaru.  sekadar hiasan.

ok bai!

Gangnam Style 1 Malaysia


kemho di tandas ofis seawal jam nam patploh pagi! saya pilih baju kuning kerana harimau malaya menang dengan indognesia malam semalamnya, yay! 
tak, sebenarnya tak tahu pun ada sesi gangnam untuk pagi itu. kalau tak lama dah aku hafalkan step dah kalahkan ahso-ahso ini kakaka! terel woi habis satu lagu dorang hafal step! patut peha semua selim-melim!
 
hai. yang kuning tu. i mean yg belon besar michelin tew :3
hai? :3 kakakaka! yayy kaki aku tampak panjang, terima kasih kepada diri sendiri yang jongket kaki!
terima kasih mr.photographer :3

paling keji punya komen dari mak aku : "ingat berjoget kurus, ni gemuknya angah".

-_-"

rindu pulak zaman busy hari-hari training "Beat It - Michael Jackson", memang berat turun sampai 51kg. nipis gila woi! :3

dianggar lebih kurang 16K tetamu-tetami yang hadir join ke event tarian satu malaysia ini di putrajaya. sekian.

ok bai!