Wednesday, November 27, 2013

hiburan hari ini. eh memang aku kalau bukak fb ini je aku hadap, group arsenal. 

kerana di fb perlu berhati-hati kerana mak aku dah aktif (ntah sape dia monitor tah kahkahk, jgn dia ada twidder cukup) dan memakcik dan pepakcik pun ada. so kena behave. insta pun aku kena behave sebenarnya sebab ada pakcik dan sepupus follow. ;p




komen yg bawah sekali tu abaikan, (oo) betul. dalam banyak2 komen, aku suka "kawe legend", kahkahkah!

so gooners and gooneritas uolls pi join ARSENAL MALAYSIAN SUPPORTERS(AMS) sana!

ok bai!

Tuesday, November 26, 2013

sopan

betullah member aku pernah kata, "balqis tu kalau cakap lembut-lembut sopan-sopan bukan dia tu, baik korang check betul-betul ntah-ntah hantu dia" 

dan ada satu hari tu jugak adalah orang tu gelakkan aku bila aku report mana aku pergi, tanya dah makan ke semua tu  "bukan kau ni taw, caring semacam kahkah!"

samalah macam lasat week tu aku call kawan ajak keluar lunch dorang kata apa? "bukan perkara biasa ni akiss yang ajak kite kuar makan, selalu kite je cari dia.. "
hakhak!

teruk sangat ke perangai kasar dan uncaring aku ni? :p


nampak? dituduh kena rasuk sebab jadi caring dan sopan. kahkahkah!


oklah pasni aku cuba ubahlah. ke tak payah? ;p

ok bai 

Monday, November 11, 2013

remember this face.


muka-puas-hati-dah-lama-tak-score-dan-geram-sangat-kat-arsenal-dengki-kat-ozil-akhirnya!

HAHAHA!

ok bye.


Friday, November 8, 2013

ram

tahukah kamu, dari macam  ini...


sekarang macam ini,


and... 


faham ke? 

maksudnya aku baru potong rambut yang disimpan selama 2 tahun tu, panjang samp bont tahu. nasib baik tak menangis, kahkahkah. now rambut aku dah kembali sihat, hitam and back to rambut-tak-payah-sikat-limanam-hari-pun-takpew! wiwiwiwiwi, maka dengan ini aku bertaubat dari keje gatal bleach-bleach rambut ni :B

tapi bila balik rumah tengok depan cermin macam panjang lagi. sebenarnya aku aim macam mek kimbra sorang nim. eeiii geram pulak saya ni.


ok bai!


Thursday, November 7, 2013

:).

jatuh lagi. macam biasalah tengah nak lari laju sikit, terkelendat, jatuh tersungkur lagi. lutut kanan tak baik lagi, tambah lagi. 

kali ni aku nak duduk lama mengadap lutut dan tapak tangan yang berdarah ini. sambil berkata "kenapa hidup Balqis tak mudah?"

deep an?

pastu sambil tengok gambar troll man. u di bawah (tahulah edited). nakal Özil nii kahkahkah. yup, kurang pisang aku bila tengok prestasi pasokan tersayang aku semakin power macam setan ni! 

*peluk giroud ketat-ketat*


ok bai!


Friday, November 1, 2013

30

rasa seperti mahu menulis.

err..takpelah.

ok bai.

PS : 2 bulan menuju 2014, 30 tahun.