instagram akiss

Thursday, May 16, 2013

ntah



budak ni dijumpai di news sorang-sorang mintak aku belikan dia super ring, lantas apak dia datang persis justin timberlake meminta maaf kepadaku. aku terkesima. #cerpen 


double pedal ayam. aku nak upload keek aku ketuk drums, tapi aku lebih suka yang main tamborin ni.


May 5, 2013 | kugiran sogo by akisslski on Keek.com



ada macam hanie hidayah tak?


i want this.


tapi beli ini.  pasang tak sampai setengah jam dah siap, sebab sebelum ni pernah pasangkan Aket punya, hewhew.


sudut kiri bilik. 



tak tahu ada berapa kalendar dalam bilik aku. hihu.

entri suka suki buang masa namanya ni. ntahnya.

ok bai.

Wednesday, May 8, 2013

robert pattinson, books and sir alex ferguson.


rpatz in white shirt, picking books. yeah, lagi aman dari timeline twitter dan facebook sembang politik dan rasis. haha.

oh ya, selamat berpencen sir alex!

ok bai.

ps : dan juga ya Tuan Guru Nik Aziz kita, selamat bersara. semoga dipermudahkan segala urusan dunia akhirat mu.

Tuesday, May 7, 2013

PRU13

cik akiss dah besar, dah pandai pergi mengundi. wahahaha! ya ini kali pertama saya mengundi di umur nak masuk 29 tahun ini. ya tak sangka kawan-kawan zaman kegelapan remaja pun keluar mengundi, wow! tak silap 84.84% rakyat malaysia keluar mengundi pada hari mengundi 05.05.2013, tahniah :)

handsomenya kereta, sticker tranformers dan pemandu iteww, kakaka! so malam pilihan raya tu aku ada lah jalan-jalan shah alam, meriah uolls. konvoi sana-sini sampailah jam 2 polis suruh bersurai since tempoh berkempen sudahpun tamat :)

hari tersebut. saluran 5, saluran orang muda di dalam kelas 1 Harapan, SK Hicom.


pastu terus ke ikea sebab dah tak tahan nak beli bookshelf baru which is dah siap pasang pun malam isnin hehehe. gila lengang ikea petang ahad tu, parking dapat tak sampai seminit hewhewhew

keputusan semua dah tahu kan? sangat drama malam pengiraan undi. dah besar, pandai-pandai fikir :)

ok bai!