instagram akiss

Monday, September 9, 2013

macam raya.




dalam ratus-ratus gambar majlis kahwin adik aku, aku paling suka moment ini.

Last sunday, baru bangun tidur dengan tak mandi terus turun bawah dari tangga aku snap, this perfect view.

Perfect view : ada family, ada kawan yang dianggap family dan ada sarapan sudah siap tersedia. Aku makan 2.5 keping roti canai pagi itu :p

Walau tak semua ada, tak semahal mana, ada rasa sempurna :)))))

Nak tiap-tiap hujung minggu macam hari raya 13 tahun dulu macam ni boleh ke? :p

ok bai.

ps : Al-Fatihah untuk yang sudah tiada, arwah Abah, arwah cik Zizah, dan Atuk Nenek.



Thursday, September 5, 2013

Özil Is A Gunner!

wah sepatutnya aku nak update pasal wedding adik, tapi kerana darah goonerita yang mengalir dalam diri ni menyebabkan aku nak post pasal ini.

tadaaaaa! baby baru Arsenal, it's Mesut Özil! (baca)






dah 2 hari masih hangover pasal berita hebak ini. tak sabar tunggu dia beraksi di padanglah setan!

CÖYG!

ok bai!