instagram akiss

Thursday, December 19, 2013

rempit photography :D

#TahukahAnda filem Yes Man [2008] banyak memberi kesan kepada aku bukan hanya kerana ada kakak sayang saya Zooey Deschanel?

ini hasil rempit photography semalam balik dari zumba (amboi kau lutut dah okay kew?), cuma taklah seterel Allison dalam movie ni dia yang bawak, dia yang kemho kahkakah! kau tunggu je aku dapat lesen nanti aku buad menunggang sambil selfie :3

 
 
 

#selfierempit #swag #nofilter

ok bai!

52kg



u got ur body back - Aket, 2013.

ye, kalau turun sekilo je lagi menuju 51kg memang berat aku masa mula masuk keje dulu dimana budak-budak umah aku tuduh aku ambil "barang" sebab terlampau kurus T_T

rahsia dia mudah, jangan makan nasi, makan hati. #deep.

yelah-yelah, ni nak topup berat balik lah ni :D

ok bai!

Monday, December 16, 2013

lutut

penat. dah dua minggu ni baru pagi ni terasa.

orang yang betul-betul kenal aku je tahu kenapa aku buat kerja-tak-duk-diam-pergi-sana-sini-sampai-penat lately ni. 

ini adalah cara aku :))))

ahh sebenarnya last week punya luka berdarah di lutut tak sembuh lagi dalam kulit terkopek nampak isi lutut.tak termasuk lagi lebam-lebam biru pendarahan dalaman yang aku baru perasan semalam konon main bola api  lupa situ jalan tar nak tunjuk skil jantan kau sampai 2-3 kali jatuh tapi yg last semacam pedih sekali selak seluar darah dah mengalir T_T, nasib baik air mata tak mengalir. masa cuci mmg sengaja cuci dengan kak atma sbb dia kaki gelak sama aku. so cuci tahan pedih sakit sambil gelak. aku tak ingat bila aku makan panadol, tapi bisa berdenyut luka ni punya pasal, aku makan jugak. saketlah setan! padahnya sampai hari ni aku tak berani pakai jeans, sbb takut melekat kulit ke kain, sbb aku tak suka tutup luka pakai plaster. nak training dance pun tak boleh sangat dah. nak semaye pun payoh sbb nak sujud tu macam orang cacat dah aku ni.. tu tak cerita lagi dua hari selepas tu aku masuk gua merangkak dalam sungai buat rockslide bagai. hasilnya luka berdarah kembali kahkahkah. ok dah habis mengadu!

nah bukti.

nampak macam sikit kan?  T_T

lepastu pagi rabu dapat "nota manis" dari budak unit


mmg tersembur lah aku gelak sebab isnin aku cuti konon MC sbb penat, luka lutut tak baik lagi pastu selasa pergi masuk gua. dah la siap tulis atas kertas target menembak aku kahkahkah! eh bab menembak pun tak sempat cerita di sini T_T

ok bai.

Tuesday, December 3, 2013

testimoni pakai jubah sopan. *bakar gym*


 pembawakan baju sangat nii

ok bai!