Wednesday, September 30, 2015

Zooey Deschanel dan Anak Daranya.


so last august kakak kite ni dah bersalin anak pertama beliau seorang gegirl yang sampai sekarang namanya tidak diumumkan lagi. amboiii sangat ye.

 
macam gems je kak zooey lepas bersalin, itulah sapa suruh tak pantang bebetul, tak pakai bengkung. haha. so nanti untuk New Girl - Season 5, Megan Fox akan ganti Zooey untuk sementara waktu. soo..yay, Megan Fox terr. 

sebenarnya nak update pasal life sendiri yang beru berputar 360 darjah. nanti dululah bagi bersedia haha.

ok bai.

Olivenol 1 - Ekzema 0

okay just want to make a short post here. ewah speaking! okay last hari tu aku update sini aku kata last E anak aku tinggal muka ja, and...