Monday, July 7, 2008

Movies

JULY 2008 aku rase bulan yg padat dgn movie2 best!
Dgn WANTED (aku xtgk pon, sbb aku rase cite ni poyo, aksi tipu2 hahah) dan HANCOCK (bru tgk smlm).


Waaah..nmpknye makin byk la pelaburan aku dgn gsc/tgv. ahhahahaha..

So, dibwh adelah movie2 yg aku nk sgt tgk, aku tgk preview dlm pnggung cambest! hihi



THE DARK NIGHT [17.07.2008]
Superhero peberet kuuu...abg Batman!
Dah tgk trailer die? Wahhhlawww..mcm best gler..of kos yg terbaik adalah kete die..hoho, dan juga kemunculan Joker (lakonan Heath Ledger yg dah R.I.P tuuu..) yg semakin gilers. Menarik bukan?

Sinopsis, Trailer n More Info :
http://thedarkknight.warnerbros.com/





I'M NOT SINGLE [24.07.2008]
Yerr..aku tonton gak la film melayu2 ni...tp xsemua..aku plg fak cte KLdrift tu.hahaha..sumpah aku menyampah! haha
Aku pilih this cite bikos ade Farid Kamil (maka tidak hairan la aku tgk Remp-It dua kali hahahahha) dan juga the model Lisa Surihani..comel kan mereka?
More Info :
http://www.sinemamalaysia.com.my/main/index.php?mod=film&p=info&id=701





SEX AND THE CITY (18PL) [24.07.2008]
Hihihi..filem yg pasti ditunggu2 oleh semuaaaa...
xnak komen byk2...so...click sini:
http://gscmovies.com.my/cs_mvpg.asp?search=sexandcity







THE X-FILES: I WANT TO BELIEVE [24.07.2008]
Series TV paling hot mase aku zmn skola dlu...sape xknal dgn Fox Mulder (Duchovny) and Dana Scully (Gillian Anderson) ?
Movie mcm dh lame ditunggu2 kan..so g la visit web dia..mmg mnarik jugaa..=)

http://xfiles.com/




THE MUMMY 3: TOMB OF THE DRAGON EMPEROR (31.07.2008)
Dh no.3 dah cite the mummy ni, yg previous pnye aku xbrape minat ..
Tp yg ni mcm menarik la...mungkin buat kat cina kot? Ditambah pula ada pelakon msia kite, Dato Michelle Yeoh.

Klik sini ya..
http://www.themummy.com/




UTK OGOS PON BANYAAAAK LG YG MENARIK...NI YG AKU MAW TGK JUGA!


* oke semua. mari belanja aku!





2 comments:

mshahfaizal said...

weeh jgn lupe dragon ball nk kwa muvie next year,gle besh.haha

kentangsomell said...

dragon ball? waaaaaaaaaaaaaaahh..nak tgk nak tgk! hahaha