Wednesday, August 6, 2008

Tagged.

tetibe aku, lagi terpengaruh ngan rakan sebaye aku, kwan utk buat satu account tagged.

agak menyampah. yg add smua lelaki2 durjane.

skrg page aku dihujani oleh mesej2, bukan comment2 di mespes.
agak mengade lah mereka.
ayat plg menyampah aku dgr adelah, hi awk.. leh kenal, helllooo, aku ni dah 24, bukan kanak2 skoola yg buleh dingorat2..adoyyyyaiii.
lg satu ayat yg menyampahi adelah, awk ni photographer ke? utk makluman, xsemestinya ade kem dslr tu kene jd jd p/grapher. ngeng!
aku bukan nak perasan, or nak marah2 sombong2 kat sini. tp.. grow up la weh!





mentang2 aku pki gamba ala-market gitu. ahahahaha. sekian.


*ekceli byk sgt nak cite psl ganu dan melake baru2 ni. tp mcm bz lak nak taip byk2.

2 comments:

e-zul said...

"awk ni photographer ke? utk makluman, xsemestinya ade kem dslr tu kene jd jd p/grapher"


stereotype dumbass. ignore them.

Nani said...

yeahh akiss
aku juge baru buat tagged
people overthere seriously crazy
aku dah delete oredi
"hi awak, ni no fon saye**********"
"hi awk ni nape gamba mcmtu"
wakakak siyes rimas, tah pape jek sume