Wednesday, August 20, 2008

weekend.

lame xupdate sini. mungkin sbb aku ni bz. konon la.

so lastweek adek aku cupi (ekceli namenye Mohd Sufi Abdullah) blik dr uitm.
sonok gak aku. yelah, kalo ade die leh gadoh, kutuk2, kongsi2 citer. aku suke pnggil die gemok. die plak pnggil aku nigga! hahaha. bodo btul. kalo die ade leh bwak aku jln2. hihihi.
ahad kami pergi carboot (kalo org sh.alam taw la apekebende ni). jln2..sambil pow mak aku, hahha. phm2 la tgh2 bulan ni kan. bli tudung berlian sampei 4 helai. hhaha.
aku biase la, kemere msti ade je aku bwk kemane2..haha. yes, itu hobi aku. tp sbb cuace agak pns...aku x byk aku snap. aku ni jnis x tahan pns..start la ruam2 merah muke aku ni, hahaha.

pehtu..shopping siket di giant berdekatan ( pow mak aku lg) hahaha. pehtu pow lg mak aku banje keni rojers. aku ekceli xske makan kt sini, sbb air die RM5.00 plg murah. mcm xberbaloi. nak kate sdap .. biase je.. hahha. aku kedekut sket psal makan ni. haha

dan yg terbest skali, kami g akuarium kt sh.alam tu. yeah..aku mmg ske ikan. lg satu hobi aku. haha.. sbb tu aku x suke makan ikan kot..sbb aku kesian dorg yg santek2 ni. aman btul idup aku bile tgk ikan2 berenang2 ke tepian. aaaaaaaaaaaaahahahah. siyes. pastu lagi pow mak aku, aku nk tmbh koleksi ikan guppy aku. hihihih. beli la 5 ekor jantan 4 ekor betine. hihi. mane taw dpt baby guppy lagi. comel sgt ikan2 tahu! aku ske g sini sbb brg murah2, segale perhiasan akuarium, batu2..mcm2 lg la. hihi. aku leh dok sini tgk ikan smpi berjam2 lamenye. hihi.
mak aku ckap...aku mmg dr kecik mcm ni...suke abiskan mase sorg2. mak aku kate, kalo bg aku main music box, aku akan dok diam je..xbyk songeh...buat hal sendiri dan xpedulik psal org. arwah tok n nek aku pon ckap mcm tu. aku ni jenis senang jage...hiihihi.
so sbb cupi ade di sini. aku amek cuti smlm. xkemane pon, just dok umah lepak2. mak plak buat ceklat kek. hihi. ptg pas servis kete... kami g lowyat jap. beli hardisk, card reader, vacuum kecik utk pc. kami kuar kul 5.00, kul 8.30mlm balik umah dh. kjap je kan? haha. aku skg mmg mls nk lepak kl ni. ape tah lg bB. mcm dh bosan. dan aku x ske dikesan mcm zmn dulu. hahah.

so mcm biase. beberape pictos disini.

operasi cupi mengepow emak ku.

bersame emak ku, dan ikan2 guppy comel.

bende plg paling aku benci about kl. traffic jem. haihhh. maka mcm2 xtvt la trjd dlm kete kan.



2 comments:

e-zul said...

gmba tudung tu x tahan wei. ;p

kentangsomell said...

ya. mmg xtahan.
xseswai ngan personaliti aku kan? aaaaaaaaaaaaaaahhahah.