Tuesday, December 30, 2008

Aku Mahu Pulaaaang..

hai.. semalam saya pergi antar adik saye si cupi pulang ke uitm beliau. ( ayat ni, cupi yg suh tulis dlm belog aku..hahaha). sambil2 tu, kami jalan2 ke lumut dan teluk batik *x mandi..sbb dah lewat hehe).

1st time sampai ke lumut, eh silap. ekceli 2nd time. tp masa mula2 dulu masa kicik, masa tu ngan paksu, arwah atuk, ayah dan sepupu ku ammar ke pulau pangkor. mase tu gak 1st time naik feri. sgt teruja bila dok tepi tingkap sambil menyuakan muka ke percikan air masin. hehe.

tp, semalam x naik feri pon, jln2 kt situ je, sbb x plan apa2 pon, lagipon cupi dah start klas ari ni. humm. syok kt sini.

ada view santek :

di jeti lumut
ada makanan yang banyaaaak :

(gambar kiri sekali, nakal betul budak lelaki tu kan?)

dan kadar parking 0.30 posen sejam!

0.60 sen. terima kasih!

hehhe. singgah di pantai teluk batik. ramai gak. dan macam x percaya, cantek la laut die! bersih je. adik aku dah tergoda...mcm nak terjun. hehe. tp xde bawak baju kan, semua dh di hantar ke asrama. so..usha dr jauh je. menarik!

perut lapar. pelampung dah nampak mcm donut2 yang sedap.erkk

jam 5 ++ bertolak balik ke shah alam.

haha. ingat kami dah sesat sapa ke kelate. hakhakhak

jalan jem sapu pada roti. aku tidur tanpa segan silu. terjaga bila kamera jatuh dari atas riba. haha. sebenarnya sakit hati. jem lagi! sambung makan. sampai umah, on9 kejap je. tidor.

xpergi kerja hari ni. adeh.

more pics : fesbuk sy, frenster sy, flickr sy. tq.

3 comments:

NaZRuL AkRaM said...

wahh... teringat time2 masok poly dlu.... best kan.. adessss

aKu NaKaL said...

woih woih ni pe kes lalu mai negeri owang tak buzz buzz ni, lau tak, ley join sekaki gi lumut.. hahah.. aku pun windu nk gi lumut mandi2.. ape2 aku nk gi pangkor sbnarnye, mybe bln 3 or 4.. huhu miss snorkling.. yeahh..

hak2 selamat pulang yea..

akiss said...

NaZRuL AkRram = mmg syok zmn student kan. hehehhe

*aKu NaKaL = thehehe. i singgah je tu man, x sempat nk buzz buzz. lenkali mmg nk p mandi kt sane. cantik la! sonoknye snorkling! hehehhe