Monday, January 5, 2009

Aku Mahu, Aku Mahu!!

my wishlist for 2009 :

1) Poket Doraemon (dah ade, baru2 ni jumpa straw vitagen dalam handbag aku, selain gunting, card reader, balm tiger dan liquid paper)
2) Mesin Cahaya Masa
3) Mesin Cahaya Masa
4) Mesin Cahaya Masa
5) Mesin Cahaya Masa
6) Mesin Cahaya Masa
7) Mesin Cahaya Masa
8) Mesin Cahaya Masa
9) Mesin Cahaya Masa
10)Mesin Cahaya Masa


so that aku boleh jawap soalan-soalan yg selalu diajukan, yakni 'FAQ' kepada aku,..
Bila itu.. Bila Ini, Bila Kau Nak..Bila Lagi? Kau Pulak Bila? Apa Itu, Siapa pula? Kenapa Dia?
Yang Selalunya aku jawap, "Ntah.. Aku Tak Tahu!"

get it?

Doraemoonnnnnnnn Tolong Sayaaaaaaa....! (nada suara Nobita).

Haih. Kalaulah kucin xde telinga itu betul-betul wujud....

5 comments:

Anonymous said...

wahahaa..
aku nak mesin masa depan
sbb aku nak tengok anak-anak aku hensem ke x

haha

meay. snm said...

oh. jika ada meay juga mahu satu ya!

akiss said...

anony chapiq.. yo la tu. aku nk tgk anak aku comel mcm mak dia x.

meay.. best kan? haihh

e-zul Iswhat said...

siapa tak mahu mesin cahaya masa?

kamu boleh jadi kaya dengan mesin tu.

Diloz said...

nak mandi bunga pun pakai duit.

ades.