Thursday, January 22, 2009

Aku..

aku. kalau orang baik dengan aku, sebaik-baik layanan aku bagi kat dia.
aku. kalau kalau orang jujur dengan aku, lagi jujur setia aku pada dia.

tapi ingat.

aku, kalau orang buat jahat dengan aku, sejahat-jahat boleh aku buat pada dia.
aku, sekali dia tipu, sampai bila2 aku takkan percaya kata-kata kau lagi. dan lagi parah.. aku lagi kuat penipunya dari kau, lagi hancing dari kau!

aku ni perempuan tersombong kau tahu?

ini bukan entri marah-marah. hahaha. ini entri puas hati, what a relief bila dapat cakap "TIDAK" pada permintaan kau. kesian kau kan? hahahahah. gelak pontianak senang hati.

4 comments:

Leen said...

huahahaaha aku tak tau mana ilang nyer link aku utk bloggers yg lain..hahaha tp lawak kan aku nyer bekground!

MaNuSiA_RuMiT said...

pasti orang tu memang ada yang buar silap kat kak akiss kan?

akiss said...

tu la nani. siyes, akak mmg cmni. mmg die dh buat silap besar.

leen. ok je aku tgk. comel2 je

ungu luna said...

hehee..sapa lak la yg sukati nk bg kis ngamok ni
jgn la bg dia ngamok kalo nk tgk dia kekal kool
sabaq kis, kaluna sure dia bc ni dah paham tak mintak apa da(;