Tuesday, February 17, 2009

BF Baru!

kisah semalam. hehe. aktiviti kebiasaan tengahari lepas makan..aku akan "mengantuk", dan aku akan ke surau, tido dulu...baru solat hahaha. bagus btul perangai kan?

aku ni jenis senang bermimpi wehh, tapi kebanyakannya bila bangun aku lupa dah. haha.. tp mimpi semalam mmg xleh lupa, (kejap je..dalam 15 minit oke?) dan buat aku senyum sinis sorang-sorang.

yang hampehnya. masa sedang enak bermimpi..aku telah dikejutkan oleh suara-suara manusia. bising.

perempuan.

kalau bersembang, mmg tak kira tempat kan? x kisahla kalo xhormat aku yg tgh tidor (mmg tak patut dihormat pon), hormatlah orang yg tgh solat kan? haih. yg paling aku nk marah..leh lak berniaga..jual tudung? hahaha. malas nk komen lebey. renung2kan...dan selamat beramaaaal.



kenapa gambar di atas? haha. ini la yg aku mimpi kan. haha. aku mimpi, akhirnya aku memilih neo cps ni. haha. lepas tu berlagak depan Aket (niat tak baik kot?), siyes cun this new neo. harga lagi mantop!!!

*spoiler dia, mmg spoil la..aku tak berapa suka lak. yg lain semua 'cung'.

8 comments:

ynaZ said...

isyhh.. neo cps.. lawa gile.. xtau lak ader yang baru..

mmg idaman la neo ni..gaji jer x pnah nak ckup.. mintak akaun bank mak bapak x dpt la.. kner ada 1001alasan kukuh, bwu bleh.. aduyaii..

agak2 bape sen ek neo bwu ni?? akiss tau x? any info.. huhu..

akiss said...

haaa... mmg lawaaaa nk mampuih. smart. jimat myk lak tu. tp...harga...

"Bagi 1.6 transmisi manual ia dijual pada harga RM57,313 untuk warna Solid White dan RM57,763 bagi Tranquility Black manakala 1.6 transmisi automatik pula masing-masing berharga RM60,313 dan RM60,763.."

petikan metro.

dalam 7++ ke 8++ gak la sebulan.

makan pasir. hahahahah

amirol said...

umm..amacam ngan honda.qualiti lebih baik.alang alang membeli menang memakai..

ynaZ said...

aduii.. 60k.. pakai je la ape yg ade skang.. bkn btol2 pon.. ahaks.. kereta idaman jd angan2 je la.. mane tau leh mimpi gak.. huhu..

akkket said...

giler..... apasal ada lagi y baru ku r.... huawaaaa...

akiss said...

miyol - honda? mmg idaman kalbu. tp tak mampu la..maintenance tinggi. kena carik sudag daddy ni! hahha

ynaz - hahaha. tgk gamba kete ni lame2..konpem mimpi.. mcm ape yg terjadi ngan akis semalam. hahaha

akeket - haaa.. tu la. ko awal sikeetttttt.. je...

meay. snm said...

argh! neo cps tuh kuar lambat sikit je. ciss! meay dah beli neo lama. waaaaaaaaaaa. :(

amirol said...

btol juga..takpa.janji hai heppy..itu yang terbaik..

jgn banyak gula ayah.nanti kencing manis..huahuahaha..