Wednesday, February 25, 2009

Laporan Kajicuaca


suka tgk hujan? aku pun suka suka suka!

selamat pagi rabu. dan selamat hari gaji dan membayar bil kepada rakan sekerja.

macam dah lama x bercerita di sini. hehe. xde yang menarik la. yg menariknya sekarang, musim tengkujuh telah menjelma di parisjaya, tiap2 petang hujan beb. malam pon hujan, btul2 time aku tdo, masyuuuuuk. haha. cuma dugaan btul bila pagi2 nak g koje pon hujan. huu. terseksa batin nak meninggalkan katil.

bz lak kt opis skg ni, tu yg macam xde masa (konon) haha. ye, agak bz sebab bos kecik xde, kena jaga kawasan, bosan btul!

dan satu lagi aku sibuk men'create' template baru untuk blog ini. ada orang komplen blog aku dah boring? hahaha. kentot la. so aku trai2 kemahiran aku bermain dgn html, kata taiko myspace kan? aha aha. skg masih 70% siap. cuma nak tambah2 link kt sebelah je. kali ni blog aku nk wat simple2 je. hehe. saja nak ubah selera. tgk brape lama tahan pakai tu. heeee. nantikan kemunculannya, x minggu ni, minggu dopan.

sekian.

PS : YEAH BESOK CITER CHUN LI DAH KUAR!! OH YEA OH YEA!

2 comments:

~Princess of Pisces~ said...

Bau ujan yang turun ala-ala 'manja' rintik-rintik memang best..
Sama macam bau rumput baru lepas kena mesin..

Huhu! Macam ada rasa 'tenang' jek hidu...kan? :p

Tapi, kalo dah lebat + ribut = banjir tu, dah sadis plak jadinye. Huuu~~

akiss said...

hheeee. mmg syok. tonton hujan. tp yg kilat menyabung tu... takot la plak kan. haha