Saturday, March 28, 2009

Oh Penat Penat!

ya. sgt soon aku kasik letak gamba. hihi. dan mahu ceritt siket apa yg aku sibokkan dua hari ni.

khamis, aku masuk opis lewat, tgh hari jam 1.30pm baru punch. aku balik sh.alam sbb ada hal. disebabkan, aku skg ni lebih suka 'silent mode kan' henpon, byk miskol aku dpt. salah satu nya en.radzi. aku da agak kenapa die kol, sebab esoknya jumaat ada meeting badan kebajikan bahagian.

tapi masalahnya, aku sepagi jumaat aku sibuk. ambil gambar dan jadi model. ya..MODEL utk pertunjukkan fesyen sempena annual meeting dan majlis hi tea puspanita. hahah. ye, model pendek oi oi. hahha. sebenarnya dah 2 minggu kitorg prektis. hihih. dan maknanya 2 meeting besar akan terjadi esok.

so, ptg khamis mmg langsung tak duduk depan pc. dok ada reherseal, itu dan ini persiapan utk esok. mati la aku tak jumpa2 en. radzi!

ok. penat.

jumaat tiba. kul 10 konon dah kena mekap. eeee...lemah btul aku bab-bab mekap ni. siyes..aku tasuka. rasa macam muka ni pakai topeng, dan rasa diri ini plastik. hahahha. oh ya, model-model yg tak berapa nak ngetop ni telah dimekap oleh adik Puan Low salah seorang pegawai satu bahagian aku, tgk belog ini http://maeliewedding.blogspot.com.


ok. siket gamba pertunjukkan tersebut. carik la aku, carikla aku. hahha. xnk la letak gamba sorg2, maaaaluu. haha. yela sebab pakai baju besar dan ladies macam makcik2. ntah ape2 ntah. hahahha. that is soooo not me. hakhak.


perhh. masa dah abis show tu, sgt seronok sebab usaha prektis berbaloi. hehehe. dan rasa seronok bila macam mana kelam kabut, berkejar2 menukar baju di backstage. kahkahkahkah. mmg xleh nak igt! hakhakhak.

oh ya. pernah dulu aku mention pasal farah af tu. ade jugak die dtg. comel gak budak ni. hihih. kiciiiik je. nah gambar utk peminat die. aku xconteng pon url aku kt situ. hihi.


huuhh. habis puspanita lebey kurang jam 3.00. dan guess what. meeting seterusnya yakni meeting badan kebajikan start jam 3.30. aku mula2 nak lari gak. tp xleh sbb kantoi terserempak ngan en.radzi. dan terus buat drama.

"en.radziiiiii...soriiiii.. semalam kis takde, sibuk reherseal semua. ada apa2 yg sy leh bantu??"
haha. soalan bodo yg ditanya.

ape lagi. bertindak mengikut arahan. nasib baik aku ni cepat GRRRRRAAAAB (grab) bak kata johan rambut penyapu. hahahhaha. mungkin aku dh biase handle benda2 alah ni.


rujuk gamba. tgk gamba 1st, muke ketat sendat abis doh. sedangkan sempat lg berbalas msg, biadap btul! hahaha. uuww....ada james bond la. kachackk kachackkk! shhhh. rahsia ni, rahsia. haha.

adeh. penat. jam5.45 aku keluar bilik meeting. rehat2kan badan di meja sendiri. apdet siket entri oh penat. dan balik jam 6.15pm.

huww. akhir sekali. tatapla gambar "kandid rela" dari aku. ko mesti bangga kan pejan hasil tangkapan ko 'mengena'?? kahkah. see? lapar btul bukennnn?? kahkahkah. aku jujur, gamba huduh pun aku kasik korg tgk. hahhaha.


oh ya, t.kasih kepada org2 (kak anis, kak amy, pejan, razlan) yg rajin bawak Ahmad Nikon jalan2 menembak hari ni, sebab aku agak letih dan malas. hehe.

adoi. kat kul 1 pagi . kata penat. tp aku xtdo2 lagi. sah sewel aku ni.

ps : malas la nk citer pasal status fesbuk tu. abaikan.

5 comments:

MaNuSiA_RuMiT said...

akak!!
apa ni
makan x ajak
nam majuk la cam ni

(majuk ajak ahmad nikon sekali)

akiss said...

hahaha. eh eh. jgn ajar ahmad nikon kuat merajuk. susah akak nnti. hahah

pejan said...

hahahaha..muka org tgah lapor...
huduh gak la..nganga besar skit...
hehehehhe...aku bangga siot...terima kasih siarkan gmbr nie...

akiss said...

kahkahkah. mmg lapa taw masa ni. bygkan dah kul 2 baru makan.

ye. silakan bangga. aku suka gamba ni. sbb tu letak. hahah

.miSheyDora. said...

muka menikmati makanan amat menggiurkan saya lahh.


p/s; semua entry makanan akakakiss buat saliva saya meleleh. hahaha