Monday, June 22, 2009

Secebis Gambar Kejadian.



gamba selepas larian 2.4km. nampak kecik siket kot?

ok, gambar kawad, kucin pedel pop, dan lain2 xde wat masa ni.

jom kita ke gua balai.



pose muka cuak ke bebeh dan flash over2 plak.

ok ini masa mula2 smpi, lebih kurang jam 11.30 malam. gila gelap ok, pokok2 semua stok sebesar pemelok aku, dan setinggi-tinggi pokok. sgt ngeri dan sgt keliwon nya.

paham2 je la, aku mana pnah masok hutan segala? mmg agak terkujat la aku masa tu. rasa nk muntah pon ada taw.



masik cuak. bersama ustaz, and the geng.

and of kos, aku x amek gamba pon tongah2 malam tu.

paham2 je la. aku xnak sebarang 'entiti' muncul di kamera aku.



pemandangan dalam Gua Balai.
peserta perempuan sedang membentang kanvas sebagai ganti tilam vono.

thanks encik fizul amek gamba ni.

dan aku sure, bintik2 puteh itu bukan sebab lens ko kotor.. errr...




ini dh subuh ni. baru berani nk pegang kamera, haha.
tgk, kat tangga pon mereka 'kusyuk'.



ade beran? (soalan kepada diri sendiri ekceli)

para perserta bersalaman selepas qiyamullail dan solat subuh. aku saje kasi 'brighten' gamba ni utk kasi nampak kawasan sekeliling itu.



lepas abis program, masih x tidor, pekena teh tarik dan roti canei.

klaka je masa ni, aku rasa org sekeliling asik usha kami. yela kan? tak pelik ke, 4 org pak aji pakai kopiah putih dengan 1 org perempuan pendek, pakai cardigan, track suit, dan sebuah kamera tergantung di lengan kanan. haha.

lpas tu? balik chalet tdo la!

ok. ini aja gmba yg ada.

next entri konpem gamba berlambak. haha. layan sampai muntah.

ok bai!

eh jap, kalo ada masa google la gua kota gelanggi. dan plg menarik, aku terbaca blog ni, DEMAM DARI KOTA GELANGGI. (klik). hihi. ada sedikit cite sejarah di situ.

11 comments:

Al-Kaput said...

semayang tangga aku suka!!
yg terdepan paling khusyuk..
imam r kata :-)

akiss said...

hahahaa. hai al-kaput.

tu la pasal. mana2 pon dorg blasah tdo, kesian, pnat la tu. hahhaa. pak imam kena la paling kusyuk!

Heidi Shafiq said...

best siyut korang ni..
aku dh lame gler x ikut actvt cenggini..

akiss said...

bets, hilang penat kdg2.

yela, kena buat benda2 ni dr asik dok opis je. hehhe

Hannani Kamal said...

kalo ektibiti cmni org luar join takleh keeee ? (org lua=aku)

akiss said...

hihi. nk dtg leh je, ko jd esisten aku. hihi. boleh kalo nk g ngan famili ke sape2, jnji ada pemandu pelancong, takot sesat.

busyuksayang said...

amboi, bergambar dgn ustaz tue...hehehe!!!

akiss said...

kihkihkih

ustaz tu byk anak2 teruna kacak kot? ka kahkha

izhannasaiful09 said...

kisssss..kabar dari Tekam ke?? sempat tenet juga kat situ yer..bgtau TKP..urusetia mengular..he hee..

pic dlm gua tu mcm bersalji dah haa..

Didi Nadhirah said...

main tough lengan ko aqiqis erkk setelal lari bape km tu

izhannasaiful09 said...

kiss..pics qiamulail tu scary seh..dgr pakat dok crite byk story 'keliwon' kat sana..hu huuuu nasib den x involve..