Sunday, September 27, 2009

since 1998.

oh ai mis my zaman sekolah. dah la ari tu buat pengakuan kat Dzul.

"dzul ko tahu, dulu aku excited g sekolah sbb nak jumpa kawan, bukan sebab nk nak belaja taw" abis la klu mak aku baca ni. hehe. tp still jadi 'orang' kan?

siyes la, dulu aku bukan bdak baik 100%. nmpk mcm budak baik, duduk kelas depan, sedangkan..kaki ponteng kelas, kaki xbuat kije sekolah, kaki membebel kt dlm kelas.

dan plg syok, aku dtg sekolah ikot pintu pagar belakang, pengawas tutup pagar lepas aku masuk ikut pagar belakang tersebut ok. samseng tak? hahaha.

siyes. rinduuuuuuuuk!


klu dulu leh jumpa hari-hari, main sana, main sini.


Iqbal tunjuk belang, perangai nakal die dh kembali.
daos pon sama, die xbyk berubah, dzul stil yg banyak cakap. hehehehe


ini Dino, bukan Dinosaur. jahat suka membuli.
akibatnya, selaku kena tibai ngan aku yang garang.


haih, geng selipar jamban. nnti nk lepak lg.

betul, best btul zaman sekolah, memandangkan esok kena kerja, lagi la rindu zaman sekolah. arhhh malasnya!

ok bai.

*all pic credits to Mimie. ai tak bawak Ahmad Nikon.

1 comment:

SUXX said...

erk kita sekelas ke dulu?