Wednesday, October 21, 2009

Ah Rinduk Lagik!

bangun pagiiii...gosokk gigiiiiii. chait. taw tak. setiap pagi, farrah ada satu lagu baru akan dinyanyikan. maksudnya, satu pagi, satu lagi lagu baru aku kena dengar dan join skali. sambil mandi, make up, pakai baju, pakai tudung depan cermin.

semalam, lagu kitorang..
Kualiti Teras Kejayaan

Apa saja yang susah...kan menjadi mudah (buat suara innocent)
Sekiranya semua...Bersatu berusaha...
Kualiti teras kejayaan, Bertambah keuntungan
Kerja seikhlas hati, Sempurna pekerjaan

Kita bantu-membantu, Bertukar-tukar fikiran (masa ni pitching kena high)
Bersatu kita maju, Ke arah kemakmuran
Kita tegur-menegur, Kerana kebaikan
Berusaha dengan jujur, Mencapai kejayaan

see? betapa patriotik nya kami pagi-pagi? menyanyi dengan high pitching oke! sengaje nk buat Aket tak tenang tido.

hari ni, lagunya ialah...Pulanglah - Aishah. ok, raya dah abis. lagi mahu nyanyi.. sambil2 menyanyi, farrah bukak pintu rumah.. lalu menjerit, sbb ada kucim depan umah. smpi aku pon menjerit. sbb terkejut. bengong. comey taw kucim ni.



nmpk mcm monster nak makan aku bila guna "teknik panning" dari
kamera henpon yg takdak AF. auto-focus. bukan akademi fantasia.

"woi berdegup jantung aku taw. terkejut" kata Farrah. lalu aku pon terus sambung nyanyi...

"Berdegup jantungku... Rinduku datang lagi.. Ah! Ah!" dengan gaya nya sekali.

kendian, aku tarik perhatian kucim tersebut, Farrah pergi tekan lif. maklom la macik tu kan fenakot kucim.

"kecian kucing tak pat ikot kakak akiss g kije. babaaai. " sambil melambai tangan kepada kucim. sambung nyanyi dalam dlm kete. Ah Rinduku Datang Lagi.

ok dah. hari ni, aku ngan Farrah buat sistem bater. tukar baju hitam-putih. masing-masing meng'adore' baju masing2. comel doh baju Farrah. tp lagi comel baju pokadots aku. wekk wekk.



"its black..its white..u you're thinkin of being my brother,
it don't matter if you're, black or white!"

sambung lagu MJ plak.

ok bai.

5 comments:

ezzati said...

mmg patriotik gila..hehe

akiss said...

haha. bukan sng nk jumpa taw..

busyuksayang said...

cam prnh tgk kedua2 baju tue di badan aket...oppsss :D

akiss said...

ahaha. die tu mmg. kami x rasmi pakai lg dei dh pakai. hahaha

Kap said...

gua setuju..
polkadot seksi wa cakap lu!