Sunday, October 11, 2009

my sabtuday.

semalam g beraya di rumah orang. dah tentu la orang. haha. ingat nak beraya umah Kak Nurul, bdk ofis Aket, tp aku knal melalui FB, tp, suaminya masuk sepital. maka, beraya di sepital smlm. seb baik mak mertuanya bawak kuih raya ke wad. baru feeling. haha.

since sblm puasa aku tak ke hospital@ klinik, sakit pon makan ubat sindiri. sbb takot h1n1. hehe. so mcm batak sket la, merata ada hand sanitizer kt hospital ni. so, tiap kali jumpa, aku bubuh. haha. wangi-wangi. ok, get well soon ye encik hubby kak nurul.



kendian kami ke umah Kak Jue, dia pon aku knal melalui FB, dan blog Busyuk Sayang nye. hihi. rumah dia sng je nak g. cuma 1st time g kan, dah la dh mlm. punya lah kepoh kami ni smpi termasuk jalan motor. haha. seb baik muat. kah kah kah.

umah kak jue lawa, byk aku nk tnya ekceli, tp...org ramai plak. nk balik baru sempat bergambar. hehe. makan pon sodap. kenyang smpi balik umah tergolek tido. aha. aha aha. thanks kak jue. next raya sy dtg main ngan baby pula. hehe.



oh ye. kat sepital kpj somban tu, cam biasa la, ada kdai souvenir. hehe. aku beli dua ekor kucin. hehe. tataw nk amek yg pink ka.. putih ka. due2 somel. hahaha.



penat, penat gak. pastu trus balik shah alam. main bunga api.kt fb dah ada 1 video.



ok bai.

2 comments:

busyuksayang said...

thanks for coming ya dik...muahsss

akiss said...

sama2... =)