Wednesday, November 18, 2009

The Boyfriend Trend.

lets talk fashion. haha. tibe2 je. ok semalam, sementera tgu janice dickinson modelling agency start, ada 8tv quickie kan? haha. dorang ada talk about "the boyfriend trends" yg tgh IN.

selain itu, topik, "what is your favourite romantic comedy of all time". huhu. belinda suggest tgk 500 days of summer, aww aww...sama laaaaa!

zher with bf jeans, belinda with bf cardigans.

ok, back to topik trend teman lelaki. kalo kt luar sana lama dah, pembawa trend ni adalah...Mak Suri! puan katie holmes. ini contohnya..



ok, jeans besar. lelaki punya, atau lebih tepat, seluar laki dia punya. ya, it is laki dia punya ok. it is trend. pastu, jd ikutan mak-mak yg hawt. ya, si victoria beckham, pakai laki die punya jugak.



dan kemudiannya lagu ikutan ramaai selebriti, heidi klum, sarah jessica parker, jessica alba.....etc



ok, nampak? "the boyfriend trend" ini bukan sahaja fokus pada suar jeans sahaja, sweater, cardigans, jaket pomboley taw. janji nmpk macam laki punya, but still..look feminin.

umm..err..tp bg aku la, kalo orang tinggi + stylo mmg leh pakai. mmg leh cover peha besar. hahaha. tp aku rasa selesa kot dari pakai ketat2. ngahaha. asik2 citer psl jeans. sensitip tul isu ni.

wat masa ni kan, aku selesa pakai skinny, kaler gelap, utk nampak peha lagi skinny. hahaha. ok skg boleh bayangkan korang pakai jeans bf/tunang/suami korang? huaaahua, kalo aku..x muat kot. . nnti nk try. pki sweater bf lepas la kot.

btw, jeans terbaik adalah ripped plus sedikit acid wash adalah terbaik.

ok bai.

*hari ni pakai BIRU, and feelling weiiiiirrdddd.

update :

TAK BOLEH BAYANGKAN KALO ADA "THE GIRLFRIEND TREND" hahahahha. thanks e-zul, baik punya idea. hahaha. kenot imajin.

10 comments:

hellioz said...

hahaha...
evisu is the best...

honeyy said...

bole kot pakai boypren i punye sbb die kurus..hik2

cik EPAL said...

so cute ;)

Anonymous said...

since dah start trend bf ni, ,apa kata pasni kita pakat-pakat pakai boxer diorang pulak? cam besh je..

e-zul Iswhat said...

nasib baik take 'girlfriend trend'

haha~

Kap said...

gerenti awek aku tak mau follow..
body genre berlainan, babe!

akiss said...

hellioz , evisu? not bad. =)

honeyy , hahah. klu sama2 kurus sgt kewl. bole sharing. hehehe

cik EPAL, cute kaan?

Anonymous, hai. hahaha. ok je. boxer sgt selesa. hahaha

e-zul, ko leh bygkan ko pki legging? hahaha

Kap, h ahaha. try la. mana taw anggun. ngee

busyuksayang said...

dik, akak pakai jeans hubby mmg tak pernah lepas...sampai lutut jer kot...hahaha!!!
tapi kalo pakai tee dia, harus la jadi baby tee...cute kan???

busyuksayang said...

dik, akak pakai jeans hubby mmg tak pernah lepas...sampai lutut jer kot...hahaha!!!
tapi kalo pakai tee dia, harus la jadi baby tee...cute kan???

akiss said...

kiah kiah kiah... sama la. kat peha je, jammed. haahha. haaa...tshirt ok kot. kiut kiut. pki jaket/sweater lg beh!