Monday, November 23, 2009

party buih : gangstar jalanraya.



F (cardigan kelabu) mengamuk sbb tak puas hati C (jaket hitam) sbb bawak keta mcm orang gila. L (tudung hijau) cuba menenangkan suasana.



namun tidak diendah oleh F, terus mula bertindak kasar dgn menghentak W (tshirt hitam).



flying kick ini menyebabkan L & W tersingkir ke tepi jalan.



namun W kembali, C membantu dr belakang.



tiba-tiba F mem'fire' W & C...bbbbzzzzzzkkk!



menyebabkan C melibas. zaaaaaasss!!



dan mengakibatkan F tersungkur hingga ke belakang keta.



dan terduduk ala nangka busuk.



C dgn penuh gaya menumpaskan F. ( my fav pic woooosehh!!)



setelah penat lelah berpeluh...



C pun memujuk F untuk berdamai. F menyesal.



dan terus posing. ahahaha. ok, sbnrnye nk sharing gambar je. ngaaaahaha. ok, gmbr ni kan, Aket kata, even dorang membongkok, aku tetap pendek. wahahahaa.

ok, malam ni saja lepak tepi jambatan, lepas makan kat d'dusun desa pinggiran yg mahal diiringi lagu pop yeahh yeaaaah.

ok bai.

4 comments:

Doraa. said...

gambar terbaik !

Kap said...

lesen P ;)

Atiqah Rahman Wyllie said...

Cantik!

akiss said...

thanks tqa.

thanks doraa.

ya kap, P utk pro.

ahaha.