Friday, December 11, 2009

gila desperate!

fuuh. since mininova dah mati, aku dh macam...humm..apa nk buat, xdapek den nak layan desp.housewives lg. seb baik adik aku ni baik punyaaaa (bukan dafi), mengesyorkan the pirate bay. maka, dah donlod episod 9 & 10.

geram tak tahan nak tunggu episode 11, bygkan, kapal terbang, yg bawak banner "Bree, will you marry me? Love Karl" ....crash boom bang ke wisteria lane, masa tu, dorang tgh nk celeb krismas. fuhh fuhh, mengerikan.



.....



itu tangan Bree, mati ka, tak mati, mati ka, tak mati.

ok, mmg aku gile desperate nk tgk episod11!! argh!

ok bai.

* again kan balqis? kul 4 tak tido lagi.

6 comments:

Sharinginfoz said...

layan le apa yang patut....

Didi Nadhirah said...

ak nk tgk gak season ni tapi mls nk dl...astro adakah

Hannani Kamal said...

huwaa
dulu aku gila desperate niiii
x tinggal
bila dah blajar ni dh byk episod tinggal
shippp! tlg tgkkan!

akiss said...

didi, kt astro season 5, nk abis dh tu.


nanim, hehhe. xpe ai tgk-tgk kan dorg ye.

♥akukahmilikmu®♥ said...

mcm syok jer..season 6 kan?

Munirah Abd said...

patut la ari tu masuk mininova macam dah ngok ngek rupanya dah mati..ok terima kasih atas info pirate bay.. :D