Wednesday, December 16, 2009

hai edward cullen.

ok, skg ni cik akiss sudah mula menjinak-jinakkan diri kepada amalan membaca. i hate reading ekceli. buku teks sejarah dulu mmg buku teks paling cantik, tak macam belacan.

ok, thanks to Daos for the pdf format, the twilight saga - eclipse by stephenie meyer. yer, punya la desperate, pdf pon jd. yelah, dh 2 minggu ni, asal aku tnya kedai buku itu. dh abis..xde stock..dh abis..xde stock..dh abis..xde stock...rasa mcm nk CEKIK ke pekerja kdai buku itu.

maka, smlm, dgn jahatnya print satu novel kt opis. hakhak. so tak beretika. maafkan sy, at least aku jujur ape? haha. so, sejak smlm la aku hanyut ke alam vampire, bella, edward segala mak nenek.


perbualan bella n mak bella. ini part paling suka, even baru baca 50 ms. ngee. zoom in pelis.

part yg buat aku tergelak, dan mcm tertelan air liur takut adalah..bile edward tibe2 muncul dlm kete Bella, masa tu Bella bru nk start engine keta nk jumpa Jacob..tp xbgtahu Edward, mentang2 Edward xleh baca dia, nk curang ye!??? die lupa bahawa Alice (bakal kakak ipar, hahha) itu boleh nmpk masa dpan.

so macam edward ckp "woo oo..kamu ketahuannnn.."

oh yea, lupe, ari senin masa g themines tu, kitorg tgk new moon for the 2nd time. dan aku still menyampah bila edward 1st appearance dlm movie tu..semua bdak pempuan mcm..whoaaa..hensemnyeee..waaahhhh..uuuuu..... ah nyampah! hensem ke sgt? ish ish ish.

tp, cite ni ada efek kat aku juge, aku prasan lama dh, tiap kali aku tonton twilight, dan masa abis tgk new moon baru2 ni, muka & bayangan edward ni mcm menghantui aku. siyes...ternampak2 di mana2. ape hal ah? aku xde la suke sgt kt die, just suke bile die staring so mysteriously...ahah. dan siyes, malam smpi termimpi die. deyyyym.

ok bai.

2 comments:

da00zrunaholic said...

oh...ur welcome...
nanti kalo nak twilight breaking down roger2 la..aku ader..

akiss said...

huhuh. bole, nnti dh katam yg ni aku mintak yg no ompek. pergh. 368 muke surat. hahah