Wednesday, December 9, 2009

my sawan polkadots.

lately, 3-4-5-6 bulan ni kan, mata aku ni, macam kena sawan (ada ke sawan mata?) polkadots. asal polkadots aku nampak mcm bersinar-sinar bling-bling mcm santek gile. semuaaaa barang k. baju, beg, kasut, almari, katil, tilam, segala-gala la. kalo ada keta di brush polkadots pon aku akan mcm, nak beli! nak beli!! sambil menjerit whoaaaaaa cantiknyeeee dan berdebar2 mcm Bella jumpe Edward. (duhh... perumpamaan ko akiss.)

siyes, mmg pantang xnmpk, wajib beli. lagi-lagi kalu kaler ceklat+putih, pink+hitam, ceklat+pink!

terlatest adalah malam tadi. pin tudung, "alah somelnyeeee diiiiiiiieer!!!" beli kat depan sate kajang samuri. tp xmkn sate pon, sgt pack.


edit pki paint. ( siyesli, abaikan cadar x kemas tu)

ok, ekceli byk nk tunjuk (show off konon) hasil sawan polkadots aku ni. tp,siyes. malas + bz. hehehe. nnti la mgu dpan. kalu free.

ok bai.

7 comments:

DiLLaRY said...

ouchhh...same la kite..xlehla polkadot2 ni...smpai kwn2 sy asal nmpk polkadot pngl sy lol...especiallt stuff2 yg comey..huhuhu

busyuksayang said...

alamak, i do love polkadots too :)

Hannani Kamal said...

pin tudung ?
asal x beli 8!

Didi Nadhirah said...

nak nak url hehehhe

ezzati said...

comel wut.. :)

akiss said...

hai DiLLaRY, haha. sma la. mmg kawan2 pon dh phm sgt. hehhehe

kak ju, celet cpat. hihihi

nanim. smlm xde duit kcik, beli ompek je. hahaha


adidi, nnti jap ehhhh

ezzati, kiuuuut =)

Dosz said...

wow. polkadots ehe