Saturday, December 26, 2009

warong cik akiss.

ye, apa maw minum?


tapi semua air di atas xde.

itu peliknya meniaga kt cafe world. sori ekspresi muka cmtu, byk kupek bawang smpi bergenang air mata. errr...mcm gatal pon ade jelir2 lidah. hahahah. kening itu pula maksudnye aku concerned pd kepuasan customer aku.

fuhh semalam abis 200k deco warong. tp, buzz rate plak turun, xpela, meniaga mmg cmni kan. ada pasang surut. seb baik ada ginger bread yg mahal tu. dan juge pekerja aku yg rajin, xde cuti, ot smpi tghmlm.





mereka yg berdedikasi. i hired mimie bikos die rajin masak, iqbal sebab rajin deco, didie sbb expert sbb dah level 54? dan ket sebab die budak masih blaja.



lihat cik akiss bertungkus lumus masak ginger bread, sebab syok sgt soping smlm. humm, pasni nak tukar perabot plak.


nak kelabing pomboley, kedai ai ada disko balll. tp ai tak jual tequila segala, juai makanan je. yakni makanan yg halal je. so, stop sending me a gift like sweet seasonal HAM. itu babi ok.

siyes since bkak kdai ni byk pengaruh hidup aku, nk tido pon kena bangun awal takut makanan basi. hahahaha.

oh semalam dah nek level 26, sempena nak up umur aku 26, tahun depan. whaatttttt? 26?

ok bai.

*best btul dpt pengaruh aket main ni, nana pon sanggup buat fb sbab nk join cafe world. hhahahaha

5 comments:

cik EPAL said...

tak pernah main fb nya game ;)

::( ';')Jue(';' ):: said...

hahaha..baru akak pasan..akak punye cafe dah level 29..cam taw2 gak akak nak masuk 29 tahun..uhuhuhu..Kiss..jgn lupe add cafe akak ekk..

akiss said...

yeke cik epal. cuba la, pasti mahu lg =)

hahaha. kebetulan yg best! hahaha. dh add, p xdapek la kaaak

Didi Nadhirah said...

aqiqis ak level 54 takkan umur 54 kot??? what the.....tut tut kentut

Kevin said...

hello, dropping by from Innit. LOLz.. I am never a fans of playing FB games.. But nice knowing about it from ur post.. =) Cheers.. psst, clicked your ads.. ;-)