Wednesday, January 27, 2010

cita-cita nak tinggi.

of kos la brader. tak kan cita-cita rendah kot.

tak, sbnrnye, cita2 saya tahun ni adalah untuk men'deco' bilik sy, i mean bilik sy with my lovely roommate si Aket yg kiut miut yg makin lama makin joyah sampai aku suka panggil die "oi mak enon, mulot skang dah makin laser!". ok jauh terpesong dari tajuk.

ok. sebenarnya cita-cita tahun lepas yg x kesampaian. minggu lepas aku balik s.a, si Aket dah deco halfway bilik kami. YESS! i laik! so, aku mcm dah datang semangat membara. semalam, pigi carrefour, beli rak 3 tingkat. pastu carik spray paint, tp xde. barbie.

ini lah cita-cita saya. err..impian kot.


good idea. jgn nak selendang 3 tone sangat, katil, lemari, pomboley.

oh ai laaaaik. simple. radio itu, sgt nak!


O-M-G. pengsan 3 saat. sangat kaler Akiss, btul tak kawan-kawan. ngahaha.

ok. melampaui gile.

ok. *cucuk awan-awan berangan atas kepala sendiri.

cis, hampir terlupa ini rumah sewa, dan sebenarnya pun, projek deco nak spray almari2 tu kaler putih je pon. hahaha. biasalah. kije x buat lagi, berangan kemain jauh.

ok, jgn cabar aku, tgk hasilnya malam ni, eh..kenot, nk tgk wyg..err, lusa? kenot...cuti. weekend? balik shah alam tapi. ok fine. minggu dpan kot.

ok bai.

* all pics from google.

5 comments:

ezzati said...

duhh..sume sgt cute..cume last tu melampau kot...hahaha

akiss ferrero. said...

hahahah. tu la. dh mcm majlis beday kanak2 je. hahah

Syima Syaz said...

wowww.... nyaris2 pengsan

MIMIE said...

ok gak la nak tidur dalam carrier kuda tu..lasak2 pun xpe..tak terkeluar

akiss ferrero. said...

syima. sila la pengsan, 3 saat je. haha.

mie, mana ko taw aku tido lasak? ok. ok. shhh