Thursday, January 28, 2010

MARILAH EXCHANGE LINK!

hari ni follower aku dh genap 100! ngeh. bru seratus nk eksen kamen. org len dh beriban. haha. peng'follower' yg bertuah itu adalah Zack Zukhairi. tahniah.

ok yg bestnye peng'follower' yg pertama ada Cik Mimie Jutawan Kepewel. hahaha.

santeknye keypad, naaak.

aku x ingat bile aku letak gadget folo-folo ni. tp yg pasti, aku nk buat layout baru. tp xbuat2 lagi. maka, aku nak exchange link dgn blogger2 jika sudi. sebab hari tu edit layout, terbuang yg lama.

maka, sila lah send link anda ke komen entri. atau ke gossip box saye. yg ai dh link xpayah la ye. dan siapa yg dh link sy, inform la sy, so ai link yu balik. thanks.

ok bai. =)

16 comments:

FANA said...

http://fanakechique.blogspot.com/

Yusoff said...

Salam, saya nak tukar link dengan cik, berkunjunglah ke blog saya ye. http://tulisanbiru.blogspot.com/

iena said...

jom aqilah506.blogspot

farra8979 said...

me,

http://farra8979.blogspot.com

ariff shah said...

nak juga!
esok aku letak link ko kat ariffshah.com

http://ariffshah.com

Sharinginfoz said...

saya dah link ur blog kat both of my blogs.... hope u will do the same.. thanks...

http://sharinginfoz.blogspot.com

http://peribadiz.blogspot.com

Afiqah Moves to Level 3, Good

Hari Tak Berbelanja, Boleh Ke???

ezzati said...

tahniah..100 dah :)

AiNnUr FaRihAh said...

http://ainnurfarihah.blogspot.com/

do add me k!

pawaka19 said...

http://pawaka19.blogspot.com/

kawan baru..

~ ReD ~ said...

jom exchange link;)

http://journey-of-red.blogspot.com


kite dh add ur link kat my blog

http://koncokoncored.blogspot.com

MIMIE said...

ye ke aku yang pertama..tak perasan pown..hahaha...ade hadiah minicooper x?

akiss ferrero. said...

errr... minicooper ye. tunggu beday ye puan. ngeh

akiss ferrero. said...

btw thanks semua. dh add dh tenkiu

Syima Syaz said...

eh sama lah.baru je dpt follower yg ke 100.hehe

PEJUANG KESENIAN EXTREME said...

jom tukar link...

http://pejuang-kesenian-extreme.blogspot.com/

dah letak dah kat blog aq link kamu...

Kap said...

tidak mahu ketinggalan komuter..

http://al-kaput.blogspot.com/