Tuesday, January 12, 2010

petua muka-muka.

ok just nak sharing-sharing. bukan tips or petua nak putihkan muke, or nk pomote produk whitening2 muka dalam 3 hari ukurlah sindiri. tapi just a produk bru aku gune. sbb bg aku putih tak simistinya cantik, janji kulit bersih, xde jerawat parut. itu definisi cantik bg aku. ok?

ok lately mungkin sbb pemakanan xbtul, stress, nangis a lot dan waktu tido tunggang terbalik, plus aku suka tukar2 pencuci muka, and main sapu je krim ntah ape kt muke, muke dh jd mcm kering, sunburn etc. so thanks to kak ida (n siyisli akak ni one of the most beautiful mother kt opis aku) suh aku pki produk ini, natopherol dermal skin defense-e.


ok, harga boleh tahanla, tp lagi mahal SKII kot. satu strip ade 10 kapsul, harganya dlm rm30 berape sen ntah, kat watsons, tp kalo beli 30 kapsul lg berbaloi-baloi! satu kapsul aku pki dua kali sehari. ok resultnya, dalam 4 ketul kapsul dh ada perubahan. skg just nak menten sehari sekali kot.

and siyesli ini bukan kapsul utk ditelan ek, dlm kapsul ini ada minyak mengandungi natural vitamin E, d-alhpa-tocophero sahaja, utk disapu ke muka, tangan or bahagian len. err, tp bau busuk siket, sbb xdak mengandungi bhn pengawet atau pewangi . ok ini nk share link review yg kool. klik sinun.

ok fine aku taw aku ni jenis kulit kering n sensitif (sensitif mcm tuan punye badan), so azam tahun ni nak minum air byk2 7 gelas sehari. hihi.

ok bai.

3 comments:

Kap said...

kenapa kau nangis a lot, babe?

akiss said...

oww..kebelakangan byk mslh dtg. tp skg mls nk nangis, buat bodo je. hehe

vialentino said...

hi hi...thanks for ur comment in myb log...u got a great blogsite her...