Wednesday, February 17, 2010

Go 53kg!

just another day without nasik. sangatlaaa eating 'nasik' disorder. haha. ok, dari minggu lpas, selera makan nasik agak kureng, makan pon curik2 kat pinggan housemate, kat pinggan kawan-kawan. pastu dah. makan junk food.

tapi, teramatlah kepelikan nya kan? aku ingat adalah turun dalam se-dua kilo. tapi hampas. lagi naik 0.4kg ada?

haha, ok fine, mak aku dah bebel, "mana nak turun? malam tak tido-tido!! "

a ah kan?? itu jawapan aku. mmg ye pon. ok, tapi mlm td i tido awal dlm kul 2, tapi tersangat lah nitemare, ada suara budak menangis, suara sorakan "goaaaaalll" jam 5 pagi? dan...mimpi ngeri ntah apa-apa. hahaha. (shit ac milan kalah, seb baik ai tido =P)

ok, target ai sampai ujung bulan dua..

go 53 kg!!! yess!!

kali ni cita-cita tanak tinggi sangat lah. =P mak suh makan byk sayuran, sayur, dan sayur. byk buah, buah dan buahan! ok, aku akan coba.

tapi taknak la cenggini kurus! tak hot de pakai legging, haha.


hehe. ok ok. tolong lah betulkan balik timing kau tidor balqis.

ok bai.

4 comments:

nursarah said...

berat saya 53 kg..itupun my dad kata gemuk, adei

smms said...

susah tido ka ? mkn ubt batuks bebs ..hik

e-zul Iswhat said...

elakkan junk food beb. rasanya tu penyebab kot, besides ur jadual tidur yg x balance.

Kap said...

selagi ukuran pinggang tak lebih daripada ukuran tulang rusuk, kau still optimum tu, kiss.

tapi ingat kalau ada terlebih sikit sikit, itu dipanggil "cute sweet baby" wa cakap sama lu.

word verification aku: solimo!!

ironinya wei....