Monday, February 8, 2010

Hai Kekasihku!

macam dah lame tak tgk movie, ngeh. klu tak, asal mlm rabu je, konfem kt gsc, tp, lately, xde mvie best lah. last tgk pon toof faiwy (tooth fairy) hehe.

ok. saje nk share, ada movie utk valentine's day dis weekend. mcm nk tgk je, err..ok, siyesli nak tgk! sebab ramai pelakon2 yg terbaik dlm filem ni. siyesli.

ok, tak pnh tgk si jessica biel ini berlakon. so, skg mau tgk. =)

oh my Alias. my all time fav actress, jennifer ganner.


oh hai kakak ai pon ado!


and of kos, hai cuteness! *cair* dlm movie ini, die pegang watak doktor jugak .
haih, klu la klinik kat sini ada dokter mcm ni, haih. =P

ok, nak lihat trailer dan senarai penuh pelakon, visit web die ok. (klik pada foto)

jap iklan, bagi aku kempen "no-panties day" smpena v-day ahad ni is totally dumb. dan perempuan ini pon bod juge. kamon la. knp la perempuan zaman skg ni makin bod. ngeh.

ok btw, sgt looking forward utk tonton ini movie. im coming patrick dempseyyyy!

ok bai.

*all pics thanks to imdb. =)

3 comments:

Syima Syaz said...

haa... btl lah tu kata alba tuh.dpt plaks pembedahan free2 laks...aiyaaa...!!!!

akiss ferrero. said...

haha. ntah ape2, sbb bf nak muke cm tu, kena bedah trus. hua hua

Kap said...

jess paling best.

sebab tu dia first dalam list.

iha!