Sunday, February 14, 2010

pokodots nite.

baru balik dari makan besar kt oldtown kerinchi pehtu p midnite movie, Valentine's Day. ok, mmg ada scene yg memakan + menyeksa jiwe aku, tp aku ignore je pun. jiwe dh kental.

cume, yg buat aku teruja, teruja dan teruja bape kali ntah asik nampak pokodots? baju tido jennifer garner, pastu esok die g sekolah mengajar pakai cardigan pokodots? (rujuklah gambar dibawah).

kenapalaaaaa kau ni kiut sgt kau ni!

pastu queen latifah pon sama? boifen anne hathaway pon pakai BOXER POKODOTS?? langsir bilik emma roberts pon pokodots? ahhaa. nice.

dh la ai pom pakai pokodots. ngeh. penyakit sawan pokodots tak abih2 lagi. dzul, ko ingat ngan kamera phone je boleh amek ngan tangan sindiri? guna dslr pomboleyyy. geli sbnrnye tgk "muke sok-sindiri amek gamba sindiri".

mimie pomboleyyy. hahaha.


aww... tomeh tomeh, nama Isyal. pom pakai cheong sam pink - pokodots! shem-shem nampak pampers. pesanan akak, dah besar jgn jadi bimbo anjur "no-panties day" utk v-day ye. ngeh.

ok, berbalik pada movie tadi, umm.. terlampau ramai pelakon hawt, xpuas tgk patrick dempsey, even watak dokter curang. ending pon mcm x brape nk klear kan. tp ok la, still ada lawak-lawak sewel. at least, tak la seteruk Ibal n Dzul, bayar rm10 utk filem lu pikir la sendiri. hahaha.

ok, tatido lagiiiiiiii, tgh menyedut large cup of iced milo mekdi . esok orang sibuk berkompang dan tgk org bersanding, aku sibuk tido dlm kete.

yes! dpt elak soklan "bila nak kawen!"

ok bai.

* i love that dress so mucho! stole from this cutey blog, http://kalerpalette.blogspot.com/, jom la usha dress sambil melayan lagu sepanyiol. heee

7 comments:

rentan said...

suke the last pic tu.. comey

tubelawak said...

AHAHAHAHAHAAHHA... pakai DSLR amik pic sniri.. bagus bagus.. ada kawan saya beli yang 'kaki tiga' tu pacak kamera, then amik pic sniri.. at least tak geli sangat.. ahahahahahahaha

~ ReD ~ said...

mmg tak terjawab kalau org tnye pasal bila mau kawen ni...:D

akiss ferrero. said...

hai rentan, kiut kan baby tu,

tubelawak, hehe. sy xpayah pki tripod ok nk amek sgmba sindiri. hahaha.

siyes red, boring dh dgn soklan tu. =P

nama saya dzul said...

PEMBETULAN EK! Saya tidak mengeluarkan RM 10 utk tgk LuPikirlah sendiri punya movie.. saya kena jemput (ayat mcm riak!)
saya cuma bayar tiket parking je..

akiss ferrero. said...

ok fine dzul, at least ko bayar parking utk nabil. =P ahahahhahaha

Kap said...

sepanyol apa level.
lagu gelimat baru standard.

klu orang tanya bila nak kahwin, jawab, "lu fikirlah sendiri!"

Selesai :)