Monday, February 22, 2010

Wow Part III - Autoshow + Aksi Stunt Tak Jadi

petang ahad, tgk autoshow pula. mmg ramai keta-keta yg di bikin dan buat aku bikin panaaaassss je. yg terbaik adalah ini!

%^#@#$@$# mencarut kejap. ye, mcm kete polis tenpomers jahat!

arghhh! nk boipen ada kete cmni.

tapi, still ada sticker Bismillah, i laik.


ade disko.


haih...


hai handsome.

aku tanya abg pemilik itu bapa byk abis, die kata 30k.

abang, kalau kite kawen, 30k tu grand bang, grand!

ini pon aku suka kot? miss ayumi, hasil bikinan dari honda civic mugen type r. %$@@$%#%$^ mencarut lagi.

bontot bunge2.

nk tido pomboley!

&^^^&$#


pastu, ada aksi rempit sejati dari stuntman dan pelakon adnan sempit.


tapi ada satu insiden 'terlepas moto sendiri' yg hampir buat aku duduk wad 2 bulan di hospital putrajaya, seb baik kena kat orang lain. stunt tak jadi, moto menyondol penonton.

ok siyes, aku panik, berdiri tegak je tunggu kena sondol, seb baik moto tu 'kona' kiri sket.

haih.

dlm kepanikan penonton tgk mangsa kena sondol...

saya pula sibuk shoot artis yg baru nak up ini.

(tgk more pics di fb sy, itulah gaya kau Shah, peace-peace-peace) hahahah.


pastu ada skyline pink. &*^*%$#$, siyes smlm byk mencaruti.

tapi lori tu x drift pom.

penonton tak serik2 kena sondol moto, mungkin dh kena libas-drift baru sodaw diri. ahahaha.

pastu makan.

"wa tgk lu kcik bsar kcik bsar je bro". hahah. ok 'ter'lepak ngan mat rempit sejati ni.

ok pasni nk jadi extra adnan sempit the series boleh kan encik shah peminum bliss? hahaha.

adeh, bz pening 2 hari ni. tu sbb aku tgl fon. serabut kepala. tgl fb xnk tgk muka seseorang, tp kena on jugak.

ok sambung packing. apa2 hal tadi dh lapor diri kat bos baru.

saya budak baru, sila lah buli. =)

ok bai

2 comments:

Kap said...

aku suka myvi hitam tu.
tapi plain, sticker ilek.
ada iras kapal ultraman sekali pandang.

akiss ferrero. said...

myvi itam?

ooo.. ko ada p eh otu ari?
hahaha. kapal otomen la sgt