Friday, March 19, 2010

aktiviti perenang berirama.

ok, spt biasa, every selasa n khamis, kami perenang berirama akan ke pusat berenang, biasanya ke precint 9, tp since smlm (ekceli khamis lepas), kami ke port baru, precint 11. baik punyaaaa...feeling-feeling "life in the fab lane...sangat kismora lee simmon. hahaha. tempat santik terbaik =)




para perenang sampai ke destinasi.
"errr..farrah, bleh tak, tak pose bile kemere di hala? i nak kandid ok, kandid!"



nicey, i pun nk cmnilah, ajar anak swimming dari kcik, supaya xjd mcm mak die.



keamanannye. membawa kepada ketiduran.



aku rasa, aku dh cukop gemok dh ni. haih.



para perenang dah kembang baru reti naik.


ini ape? *buat muka tokey cafe world lah.

huhe, ok bagi penduduk parisjaya yg berminat, sila lah ke pusat kejiranan p11, hanya dengan rm2, anda boleh berenang sampai kembang, siap dgn bilik persalinan semua. cuma kena bawak sabun + syampoo sindiri.

oh ya, semalam terserempak dgn opismate si Zamil, tgh dok santai tepi kolam, ada org panggil, "BALQISTO!!" cehh. kantoi gak.

dan juge pada yg berminat utk belajar berenang, bolehlah datang sini pada setiap Ahad, jam 11pagi. rm72.00 sahaja utk 4 kelas. berbaloi-baloi kan?

tapi aku tak la kot, Ahad pagi biasanya melalui proses hibernasi. =P*jelir lidah lagi.

ok bai.

4 comments:

~ ReD ~ said...

cantik owh scene swimming pool dia O_O

akiss ferrero. said...

hehehe.. santik kaaaaann =P

nama saya dzul said...

takde gamb cekci ek.. hahaha

akiss ferrero. said...

takde. aku nk tgk ko punye gamba cekci dlu. ahahhah