Sunday, April 11, 2010

hai zaquan adha!

hobin jang hobin!!

cehh. lambat satu hari nk ber-hobin-hobin. ngeh. ok aku ni xdala fanatik sangat2 ngan bola sepak ni. lagi2 malaysia punye, hanye tengok bile dh semi-final, dan final je. =p

samala macam epl segala, hanya tgk bile team yg bes punye match je. contoh m.u, liverpool, chelsea, dan of kos, arsenal. =P

bukan sebab ape pun, aku rasa bile aku tgk bola, aku stress. emo lebih, lebih dari lelaki. 90 minit yg menyeksakan! semalam final fa cup pun aku tgk second half, dan bile dorg sambung ke sudden death, lg bertambah stress aku, mcm nk gigit meja makan kt mamak semalam. wekkk.

tapi kan, aku rasa aku lagi stress kalo ade boipen kacak meletop mcm ni!

hai aidil zafuan, oh not, itu rita punye, ini zakuan adha =P

ok bayangkan, tenang ke aku? dh la kacak, kaya, footballer plak tu, pemes, haih. sgt tak tenang jiwe ai taw. sbb i nk yg biasa-biasa je. ngeh.

ok tahniah kpd org nogorians, yeah!

ok bai.

8 comments:

~ Ann ~ said...

huyoo.. semart tu.. >_<

SyimaSyaz said...

ensemnye dia....=)~

Yatre Hayati said...

pengsan jup...adeyh..hensem

miznina said...

sukenye dgn dia!!! tp ni ayu raudhah punye..

Didi Nadhirah said...

hobin jang hobin

mamamarissa said...

tapi dia ayu raudah yg punya :P

~ ReD ~ said...

memang x tenang kalau dpt bf stok cmtu..huhu

Kap said...

"biasa je aku tengok," kata boyfriend akiss ;)