Wednesday, April 21, 2010

hello pendengki tegar=)

lama update di sini, rasenye. hihi. bizi ngan benda lain jap =P

*ok sile baca dgn tone rendah, calm dan senyum. no need to marah2.

ok, hari ni nk explain, dan penjelasan, dan nk luahkan ketidakpuasan hati. 4 hari 3 malam dah pendam ni. =P mcm bercuti je =P

event dinner yg ala movie character hari itu.

meh sy jelaskan

1 sen pun tak guna duit kerajaan, atau lebih sinis, duit rakyat utk kami buat event ini. siriusli, kami collect duit kami, yakni duit staff bahagian kami sendiri yg nak join dtg ke majlis itu. so semua tanggung sendiri. termasuklah, poster2 dan standy2 filem, kami kontek gsc dan bueno vista. and they give us for free.

tahniah kepada pasukan persiapan dewan. ya, kami buat kat dewan kementerian kami je, tak buat pun kat hotel2 5 bintang stok tepuk tangan lampu padam, tepuk tangan pintu terbukak, tepuk tangan tv on! ok, get it? all by our selves!

costume? ok, satu je costume kami di sponsor, spt tg aku bgtaw dlm entri lepas, yg cicakman tu, kru yg bagi pinjam =) yg lain? yg cleopatra, spiderman, snow white, shrek, superman, bini shrek, red queen, rambo, men in black, zorro, semua lah gunapakai duit kami sendiri. tak kisah la duit tabung ke, duit boifren ke, duit saving ke, tetap..duit sindiri.

lagi sekali, tahniah kepada yg sporting dan sanggup sewa kostum utk malam itu. setahun sekali kan? mcm hari raya kan? aku suka kaum2 ibu yg supporting! dan bos2 yg sporting. come on, it's our day! hari tu la kena bergaya, bila lagi nak merasa berangan jadi character kegemaran kita kan? bila lagi nak konon-konon alice in wonderland kan?

isu di sini, aku pelik la minded orang melayu yg sempit kalah adnan sempit ni. pendengki tegar btul!

satu je i nak cakap. kau pakai bertutup satu badan, tapi kalo mulot jahat, hati busuk, kaki cucuk orang, bawak cerita sana sini..ape motip? takda gunanye puwwwwn.

*ok still dgn tone rendah senyum.

oh ye, saya bangga jadi staff bahagian penguatkuasa, kpdnkk. ok skg korang dah taw aku kije kat mana =)
Justify Full
ok bai.

2 comments:

MIMIE said...

Betul2...
Lagi2 yang bawak mulut tu dah memang sah-sah tatau pape pun

Nasib baju i je sempit hahahahaha

Biar je kiss
Biar mereka terjun dengan jerawat2 mereka

=P

Kap said...

mulut busuk confirm ketiak busuk.
plus muka buruk.
(tone rendah senyuman manis tanpa gula berlebihan)