Friday, April 9, 2010

ori ke? jangan curik ye!

ok, hari ni baruleh cite-cite. ok, smlm ade shooting iklan, utk kempen anti cetak rompak. so, FINAS dtg utk audition kanak-kanak, yakni anak2 pegawai opis utk di selitkan dlm iklan itu nanti. aik, anak je? kami? nak jugak??? hahaha.

so macam2 ragam. best, aku kan suka budak pempuan 3-4 tahun ni. lagi2 kalo budak pempuan =P

ini anak puan dottie, Aida, dan anak en.nazri, Naufal. due-due comel! sementara tunggu tuan director dtg, main kaler krayon dulu. weeee.....

ini anak tuan haji is, kopipes ayahnye =P

best, tapi...budak2 kan, nak bg arahan tu macam..action! semorang blur. berdiri tegak. tu yg ramai jadi ahmad nifsu tu, ccccaaaakaap..ccakap! ahaha.

suke aida =) dgn sokongan mummy nye skali. =)

ok satu video je sempat upload =P


super comel! ade byk scene tak jadi, hihi. budak2 neves kaaan. tp kire ok la. kalau aku, mahu terabur aku cakap. mahu nye tukar skrip "CURIK KERRRRR, JANGAN ORI YERRR...."

nantikan kemunculannya di pawagam berdekatan anda! cehh. over. ok, kenot wait tgk hasilnye! yeeea.

ok bai.

*pssst..nak gosip. kami ada jemput Mawi utk iklan kempen ni, bayar mahal gilebabs. ceh.

5 comments:

Mr Rulez said...

wahh..mawi..i loike..hek3

hebat gak dak2 nie ekk..cam dah slalu bt iklan jer..;)

╚► capital S hana ◄╗ said...

ank tuan haji tu comel ;D

Didi Nadhirah said...

ori bang

nama saya dzul said...

Cakap dgn Mawi..Dia popular ke skrg... yang korg pun satu dah takde org lain nak approach

~ ReD ~ said...

salah eja la nisfu...u eja nifsu ;p

hehehe..saja ja nak kantoi kan;p

eit.. anak tuan haji tu smart owh. mesti hensem besar nanti..lalala~