Wednesday, May 19, 2010

mis tres hermanas!

semalam di opis, bkak twitter kjap, bukan nk twit something, saje-saje. tetibe terbaca twit Hanis Zalikha, bahawa ada ulangan Mis Tres Hermanas.

hampir meloncat kegembiraan, yeay!

happy terlampau! xjadi lompat sebab tgk pukol 11.30am di ntv7, deym! office hour! cmne den nk tgk? inilah telenovela yg membuat aku tak belajar selak buku Sasbadi Fokus SPM atau kuar berdeting setiap petang.

oh men, i miss them. hai margarita!

oh i miss kisah cinta Lisa & Santiago yg komplikated, bf ko ada skandal dgn kakak ipar kau, kendian abg kau kawen dgn bekas tunang bf kau. dan last kau jaga anak hasil one-nite-stand bf kau dgn kakak ipar kau?

so korang kgn pikir kisah cinta korang paling mencabar dan drama ok. =P

err.. hai. ini lah profile pic fb i. ahahahahaha. ok, dulu i perasan i Beba. seorang budak sekolah yg give-up dgn matematik, fizik n kimia, dan akhirnye berkapel dgn budak lelaki comel yg nampak jahat tapi baik hati. oh mi amor fransisco!

lagu tema dorang Fur Elise kan? tp bila Lisantiago (suka2 gabung nama, cehh korng dulu pun masa seklah suka gabung nama ngan bf, wekk ) pula lagu Purest of Pain.

ok kalau mcm ni kena la setiap hari 1130 am, 'boh, nk p toilet!' sdgkan lari p cari tv berdekatan.

ok bai.

9 comments:

mamamarissa said...

alamak, akak suka cite nie...nak lompat jugak!!! tapi kenapa ulangan 11.30 am...aduhhh, tak larat nak lompat la!!! :P

SyimaSyaz said...

keje...=(
tp laing suka dengan la usurpadora

FeeQ said...

nice XD

zella y said...

sukeeeeee!!
mmg best giler cite ni...
sy minat giler ngan francisco ni...

Anonymous said...

ala 1130..x dapek nak tgk!! buat la kul 6 sampai 7 ke..

step.on.top said...

1st tym baca blog u...nice! tu pun cuz gatal2 nak korek2 psl mis tres hermanas...haha tergugle, jmpa blog u plak!i pun sjak 2 mnjak ni asyk eskep je lecture...gara2 cite ni jg!hehe nsb bek klas byk petang n mlm je...smpat jg nak nengok...

akiss ferrero. said...

thanks step.on.step! terharu ada org suka taw :) sama lah ngan i, kdg2 tu hilang je time tu. smpi x g kije pun ade ;p

Anonymous said...

Oh no.. Margarita dh nk bersalin..

dieya said...

hi akiss ferrero, i'm a huge mis tres hermanas fan too!
just wanna tell you about Malaysia Mis Tres Hermanas Fan Site that i made many years ago when the series first aired. it has daily episode summaries, vids, pics etc. here's the link:
http://m3h.9k.com
i think you'll like it ;-)