Monday, June 28, 2010

Fesyen Raya Tahun Ini?

yeaah, yeaaah!

tetiba je nak seronok dan aktif selepas tido tengahari tadi ;p

ok di petang2 yg mengantuk di mana tangan dah macam cramp kesejukan 'frozen', maka malas dah nk hadap kije. maka seperti biasalah fb, fb dan fb. cehh..salahkan cuaca kat opis, sedangkan mmg xpernah nk kusyuk wat kije.

ok inilah pemandangan yg menyegarkan mata ku hari ini, fesyen utk baju raya tahun ini. yang pasti bukan yang INI (amaran : sila tutup mulot sebelum bukak link) . *muntah. siyes nk muntah sampai xnak blog pasal itu. ;p

* senyum sorang-sorang.

design yg purple itu sangat santek. *jeling tajam.

oh dis one is trendy dan sgt in.

saya paling suka yg kelabu itu!

cantikkkkk........... ok ok. nnti kena bebel asik asik nak pink belacan!??

banyak lagi koleksi di SINI. so, kain2 ela tak berjahit yg dah mencapai 7 helai hari ni, nak buat apa? haih. akibat femalas nak g tailor. humm fesyen jubah di atas kalau pakai masa majlis tunang @ kawen pomboley kan? harga pon not bad. niceeeee!

dan oh ya! wajib selim kan perut, takut kena tanya FAQ, 'mengandung? bapa bulan?'

*kjap lagi mesti ada orang komen, "eh ini fesyen tahun lepas lg, i dh beli dah 3 helai." siyes menyampah komen sebegini.


ok bai!

9 comments:

Kap said...

kau dengan belacan ada hubungan adik beradik ke?? ;)

akiss ferrero. said...

xde, cuma kami kampung sama, Melaka.

ShiE J. said...

heip, akiss.. hahaha! kelakar syiot link gmbr tu..

btw......

http://onlyzul.blogspot.com/2010/06/oh-arielaku-dah-cakap-super-impose.html

amik. kasi lap muntah2 tu. hahaha! :D

akiss ferrero. said...

lawak gile pun. a ah, taw, mmg amek gambar kat blog die ;)

::( ';')جو أمير(';' ):: said...

kiss.camne nak wat LIKE button tue.. akak nak jugak.. huhuhu.. jeles nie..

mamamarissa said...

tak de maknanya nak berfashion2 sgt raya tahun nie...i kena pegang anak ok :P

akiss ferrero. said...

hahaha. ni kalao pakai berlabuci batu segala. mau nye die gigit semua. huhuhu

ungu luna said...

Oh God, yg kis ckp sdg IN tuh mmg santek kot... suka ja...

ungu luna said...

pink belacan pon menarek, ijao sblh pepel pon bes...