Saturday, July 10, 2010

Conteng - Conteng!

hai pagi sabtu yang awal bangun, sebab nak berdikari balik shah alam sendiri. jjyeeaah! lepastu syok sendiri rasa rambut dah panjang,cantik dan sihat, thanks Hanis Zalikha. kau mmg terbaik! ;p lepasni nak ikut rutin harian dia tido jam 10 malam pulak, cis. harapan la. ;p

ok hari ni, sbnrnye dah lama, niat nak buat review blog kawan yg best. ok sempene follower yg ke 222, maka nak buat review sket.

www.contengconteng.com

nama dah conteng2 kan, hasil contengan die, Fadhli, not Fretzel yg buat blog ni menarik dan buat kite tertunggu for the next entri. ok my fav, yang segmen aku ingat lagi: 'clown' kelas.



Photobucket
suka!!

gile ol-skool. jadual bertugas! yg aku tahu, masa sekolah, kalau kena bertugas lap tingkap, mmg aku xpernah buat. bwekkk.

ok itu sahaja utk pagi ini. thanks mimi kerana memperkenalkan.=)

5 comments:

velasrizal said...

aku pn sama..wat letih je org wat jdual haram aku nk ikot.. amek la amah dr indon tu..

Sukarnya Menolak Undangan Perkahwinan

AISHA SAAD said...

nape tak letak ur pic dgn hair yangbbaru tuh??
nak tengokkk. hee!

MIMIE said...

mari conteng dindinggggggg

fadhlihamdan said...

terima kasih banyak banyak review blog CONTENG CONTENG

masih banyak perlu dibaiki lagi blog tu sebenarnya.

nway, YAHUUUU jadi follower ke 222!! today must be my lucky day!

akissferrero rox to the max!

akiss ferrero. said...

velasrizal,tu la. tp best kan zaman itu?

aisha, hai! eh, blum baru lgrambut i ni. baru nk potong fringe ;p

mimi, dinding cineplex ok?

hai encik conteng2 :) sama2 byk. xpe2 keep on conteng okay!