Saturday, August 28, 2010

Drama TV3 Sebelum Terlupa dan Isu Cosway!

drama tv3 tadi best kan? lakonan Zamarul, Fauzi Nawawi, Norish Karman (peberet!) dan Rosnah Mat Aris.

Rosnah Mat Aris (Mak Ton) kalau jadi jahat mmg syok kan? slumber je amek tanah orang buat Homestay Mak Ton! wakakakaka. ada satu scene, bila Zamarul (tuan tanah) balik umah, tetiba dah jadi umah orang, blur. pastu mak ton cakap

"eh halo, rumah ni, dah jadi rumah aku. "

wakakkaka. orang kampung pun pandai "eh halo!"

adeh.

ok tadi pergi amek wallet yg ditinggalkan dalam kete, kendian pergi makan-makan dan beli siket barang ngan omak.

Photobucket

huhe. eskem je abis. ais tak abis. ;p

Photobucket

macam nak curi satu, letak kat umah sempena raya neh!

Photobucket

mekap mata by Ayu Abdullah. kakak den la. hai eyebag!

Photobucket

dengan OMD. oh mak den!

eh jap nak tanya, barang makan cosway, yakni Garlic Biscuit tu, kalau bukan ahli, kenot buy ah? wa tadi sangat mengidam ooo makan itu biskut wooo..lu orang kalau ada akaun cosway bg aku no akaun korang pelis. siyes aku nak ni! ;p

ok dah rasa nak raya dah. sbb tadi dorang pasang lagu raya. xleh blah lagu senario raya tu, oi oi oooi! hehehhe. eh dah dua post sebut lagu raya! next week leh pasang lagu raya di opis. yeay!

ok bai!

7 comments:

DaHLia said...

pergi je beli, tapi kalo bukan ahli, mahal laa ket..
akak kalo pergi, xbawak nombor, just cakap nama sepupu akak..

Drunbella Khoo said...

mudanya mommy.
macam kakak sulung.
(^___^)v
eh memandai jer letak "kakak sulung" kan.

akiss ferrero. said...

sebut nama je ye kak? alah pasni kena mintak nama kawan la mcm ni :)

akiss ferrero. said...

muda kan OMD saya?

cKyN WaN said...

eh apa nama drama tu? nak try tengok jugak sebab ade norish karman pasti best aje

akiss ferrero. said...

ckyn wan, tajuk nye sebelum terlupa. :)

cKyN WaN said...

oh tenkiuuuuuuuuuuuuuuu!