Sunday, August 1, 2010

mangsa culik comel!

aktiviti jumaat malam, baru sampai shah alam dlm kul 11, ingat xde plan nk kuar, dan ingat nk tdo awal sebab mlm semalamnya tdo jam empat. tapi, Dino lah ni, berjaya kidnap kete apak ( dan bergaya ala Bapak Ayam) dan culik kami ke NZ Wangsa Maju.

Photobucket

ni mangsa culik pertama, pengsan kena tampar.

Photobucket

mangsa culik ke-2 dan ke-3sempat posing ala dapat keta mewah baru ditaja datok.

Photobucket

dan, kami dibawa ke tempat seram, uuuuu.. tatut...

Photobucket

oh tak berapa seram sbb boleh nampak genting di saat genting!

Photobucket

mangsa culik macam kurang sehat lepas kena tampar.
eh yg baju hijau tu penculik, muka macam bapak ayam tak?

Photobucket

still muka kurang sehat.
akhirnya mangsa culik dibebaskan setelah joget nobadi nobadi batchuuuuu!

ihihihi.best je buat perangai macam kanak2 belasan tahun, kuar pakai keta apak dan berlalala sampai Subuh, pastu tido berdengkur dalam kereta. huhe.

ok bai!

4 comments:

MIMIE said...

serius o.k.u

~ ReD ~ said...

haip2!dok diam2 kat umah. jangan merayap je..hehe

Latest Entry : Tak Baik Simpan Patung Buat Perhiasan Dalam Rumah

Anonymous said...

macam haram!!!! set genting plak lepas nih.... apak aku mesti suke aku jadi bapak ayam....
dino yer... malas nak log in gmail... eninomos jer...

akiss ferrero. said...

hahahahaha mime, orang kurang up? eh tak tak.

hai red, wiken, kena byk main2 hahahaha.

dini. saya bangga dgn anak saya