Wednesday, August 25, 2010

Tun Mahathir di Bazaar Ramadhan Putrajaya :)

petang ni ada 'date bazaar' ngan adik buyung saya, Farrah. tapi hari ini dia pakai kurung polka dots hot pink dan putih tu! siyes benci, kau buang je la baju tu weih? macam kau suruh aku buang handbag baru aku tu? wakakkaa.

ok, sambil jalan, sambil menjoyah seperti biasalah. tp yg aku menyampah (ehem menyampah ke?) tiap kali g sini, mesti jumpa encik 'seseorang'. eee... tatahu kenapa pndg muka dia rasa benci nak sekeh! ok dah. tetibe emosi.

ok, td masa jln2, aku nmpk seorang yang familiar gila kot! Tun Dr. Mahathir Mohamad! siyes selama 22 tahun dia jadi PM, xpernah jumpa in person. maka, terus rasa macam nak tunjal dahi sendiri sbb kamera tinggal dlm kete! nah, hasilnya.

Photobucket

hp pinjam yg tatahu nk transfer cmne ;p
* Farrah kata macam gambar dalam RTM. errr

kehadiran Tun membuatkan ayam golek, ikan pari bakar, asam pedas melaka, kuih muih, murtabak, roti john,siput sedut,nasik kukus, roti jala, ayam percik dan seangkatannya tidak diendahkan pengunjung. semua dok berkerumun amek gamba dan salam-salam dengan Tun M! :)

i don't talk politics here ok, i just love the way he thinking, because "Hypocrisy is very much alive in Malaysian politics." - Tun M.

ok bai!

2 comments:

0sh!Nz d' sen0r!ta said...

semua orang sayang Tun M.

Aidi-Safuan said...

ala, x xgi salam dia ke tadi?