Friday, September 17, 2010

The Apprentice Kembali!

pagi tadi bapak angkat aku ada sms, berbunyi :

I’m very excited about the return of 'The Apprentice' premiering on Thursday, September 16th. This time I’m giving 16 economically challenged candidates the opportunity to compete for the ultimate second chance at reviving their careers. The new edition combines the realities of today's economic downturn with the gritt...iness, drama and excitement of the original series. Don’t miss it! - Donald J. Trump

oh ok my fav reality tv show akan ke udara lagi. kat tv malaysia ni xde lg la kot. tgk la mana-mana di youtube or donlod nnti. weeeee. suka nya! dah lama x tgk muncong mr.trumph dan berkata :


siapa percaya di bapak angkat aku? ok mengarut. itu hanya umpama mimpi di dalam mimpi sahaja. wakakka.

nanti bila ada link tgk online atau donlod saya update sini ya. nak berkenalan dengan calon-calon the apprentice yg barum sila usha di sini.

ok bai.

2 comments:

Kyuubi_85 said...

waa aku pon suka gak dgn show ni.. best

Kap said...

aku suka rambut dia...

...kalau dipotong style lain.