Tuesday, September 28, 2010

Rozita Che Wan dan Kambing Panggang ;)

selasa 28.09.2010, satu hari selepas beday avril lavigne (ada kena mengena tak?), berlangsung sudah acara tahunan rumah terbuke opis saya.

bila sebut rumah terbuka opis, terus terbayang kambing panggang ;p


tahun lepas ifa raziah. tahun ekstra kecoh dan meriah dengan ada kak didie dan kak amyza. kurus selim shady mereka ni, apakah rahsia!

1st round makan dengan rakan satu unit.

2nd round makan dengan farrah n the gang. *Ada cepat upload gambar dari kamera santek!


3rd round, dengan abang-abang saya dulu. cis, mementang dah lama tak buli buat kopi setiap petang, masa ni lah nk cendol lah, sate lah, cis!

antara anak-anak dari rumah anak yatim yang diraikan :)

oh walaupun sibuk makan sampai 3 round, i tetap menyelinap backstage utk curik gambar artis. yg dikenali sahaja la kan.


kih kih kih. dulu pernah minat af7. pernah la, pernah.


saya suka lagu anda abang imran ajmain, yg padamu ku bersujud. sedap dan lirik menyentuh hati!

**OH MENNN.. kan sy dah kata sy tatahu sgt ttg artis malaysia sangat. rupa2nya lagu Padamu Ku Bersujud itu adalah lagu Afgan. Afgan hok mana se pulok? ;p . seb baik cik aida azryn bgtaw. kih kih kih. makasih ;p**

dari kanan, amyza adnan, didie alias, ras adiba radzi (saya suka!) dan, err..tak kenal. ok. saya tahu anda ternanti-nanti gambar Kak Ita kite.

eh dgn yg angkasawan itu, dr.faiz. jgn nk bergosip di sini.


aku rasa rozita che wan ni selalu tgk ANTM, sangat mengikut arahan tyra banks. SMIZE! SMIZE! asal nak snap SMIZE.. huhuhu. tp konpem la cantik meletop kakak ni. tetiba malu tgk bodi sendiri bila tgk bodi dia. ahahaha.

smize lagi! ;p

ok ramai lg artis, adibah noor, ezad exist, budak2 af yg tak dikenali, sy tak amek gamba. sy sempat amek makan je ;p

ok lupakan rozita che wan. saya sedang SMIZE pada kambing panggang itu. ;p

hari ni makan char keow teoy, sate 2 batang sahaja (sy bukan peminat sate), air cendol terbaik, aiskrim jagung, dan 3 kali repeat kambing tadi. small portion kan? menu2 lain, seperti nasi briyani, roti bom, cisnan, laksa penang, rendang, ketupat, segala mak enon mmg tak makan. cis. mana nak muat! air cendol je dah ramai dlm perut.

satu je kan gambar makanan? hahaha. ok, looking fwd bahagian punya pula isnin depan.

ok bai!




11 comments:

captain88 said...

ramainyer artis...

Adriani said...

Mak aihhh best nyer open house office you....
*_*
Kak ita mmg jelita!
Amyza tu mcm too skinny la...kalau tembam skit cam dulu ok lagi... :)

AiDa AzRyN said...

padami ku bersujud tu lagu afgan kan?erk..

Drunbella Khoo said...

eh rozita che wan tu pakai tube ke tak tu?
hahahahaha.
=D

**behave drunbella =p

akiss ferrero. said...

@captain88, tu la. mcm melodi ;

@Adriani, meriah makan taw ;p a ah, amyza tu cengkung gila kot ;|

@AiDa AzRyN said. afgan ke? wakakkakaka tatahu la pulok. makasi bgtaw hihi

@Drunbella Khoo, wakkaka. pakai..pakai.. mula2 akis usha gak. kih kih

Cik_Noor said...

sangat meriah dengan artis, best nyer laa

xoxo salam ceria xoxo

DaHLia said...

fuhhhh rozita che wan memang mantoppppp!!!!

Salmia said...

wah.. baju kak ita tu penuh batu ye.. hehehe

SyimSyim said...

alamak sebelah dafi tu.....kim slm~

Kap said...

hijau pun warna kegemaran i tau.
uhuk.

Lady RoRa said...

weih, buah2an di dada rcw tu tak ter-emerge ke dr belahan dada iteuw?