Friday, October 22, 2010

Apple New Macbook Air!

apple datang lagi dengan keluaran Macbook Air siri terbaru! pelancarannya kelmarin di california. "california girls, we unforgettable, daisy dukes...bikini on top!" eh tetibe menyampuk plak kak katy!

ok, ini dia, tadaa!

nipis senipisnya la kan? apple mmg x pernah kalah dari segi design, aplikasi etc, dan of kos harga mmg xpernah kalah lah kan.

keluaran kali ini, ada dua. satu skrin 33.8cm, satu lagi 29.4cm. dengan berat lingkungan 1.3kg (kecik) hingga 2.2kg (hok besor) dan mempunyai ketahanan bateri sehingga 5 - 7 jam!

MacBook Air ni kenot play CD or DVD. bagi aku ok je, dah lama tak guna CD or DVD untuk dengar lagu atau nonton movie. siyes, walau kt opis ni berlambak orang nk kasi free yg ori atau pirate. eh halo, jgn nk beli yg pirate sgt eh, kang i lapor kat bos i ;p

ok! harga tak pernah kalah tersebut adalah bermula RM3,103 (64GB) dan RM3,725 (128GB). ini hok kecik, hok besor? RM4,035 (128GB) dan RM4,968 (256 GB).

ha, skrg dah pening nak iPhone 4 ke Macbook Air hok baru nih. korang la, bukan aku ;p. ok for juicy details yu go HERE . jap g ptg i update pasal Epal pulak. haha

ok bai!

SUMBER








3 comments:

Aujinz said...

nipis gilak..

Heidi Shafiq said...

peh giler adorable.. kiss klu ko beli tlg beli dua ye.. bg aku satu..

Kap said...

kurus apa barang :)