instagram akiss

Saturday, October 23, 2010

Kelas Menjahit Bersama Epal!

cis, smlm ptg janji nk post pasal apple. tp mlm sabtu bru nk post ;p

ok ini bukan Apple Inc., tapi Epal. satu syarikat pengeluar/penjual mesin jahit. ok sbnrnye aku pertama kali dengar mesin jahit cap Epal. selama ni membesar dengan mesin jahit, Singer, menawan keluarga bahagiaaaa :)

ok semalam dorang datang buat kelas menjahit segala di opis.



situasi paling mencabar.



ye, dan baru tahu juga skg mesin jahit dah canggih, siap pakai sistem sulam berkomputer. deym. majunye! mcm ni senang la edit sana sini ya?



baju raya tahun depan leh tambah sulam satu badan kalau nak, dan kalau dah memiliki mesin jahit ini.



pelbagai corak dan contoh dalam buku yg anda akan dpt free jika beli mesin ini, dan, juga PERCUMA KELAS MENJAHIT selama setahun!

bukan jahit baju sahaja ya, beg, tuala, sapu tangan, semua-semua puwwwn.



awww susah-susaaaah je ;p hahahaha. kaaan? maknanya nnti korang nk bg hadiah kawen sng la kt kawan2, sulam sendiri ;p

ok siapa berminat dengan mesin jahit canggih ini, boleh contact sy. sy boleh ejas trus dengan staff dari syarikat ini.

ok bai!

1 comment:

Drunbella Khoo said...

mesin neh dah lama wujud laa cik akiss.
tahun 2003 i dah jumpa mesin neh.
tapi mahal ke harga dia?